Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ергенката Алекс каза влиза ли в къщата на "Биг брадър"
©
Красавицата Александра Гърдева нашумя през 2022-ра с изявите си в романтичното риалити "Ергенът", а през 2024-та отново изгря в праймтайма. От февруари до май тя участваше в отбора на знаменитостите в кулинарния формат "Хелс Китчън" и готвеше пред камерите с Китодар Тодоров, Гатьо, Тома Здравков и др. Обстановката в Кухнята на Ада бе изключително напечена заради горещите котлони и строгия шеф Виктор Ангелов, но и заради конфликтите на Алекс с певицата Бони.

Репортер на "Уикенд" се свърза с 37-годишната хипнотерапевтка и инфлуенсърка и я разпита подробно за всичко най-актуално в живота й. Основна тема в разговора бе и баща й Пламен Гърдев, който тази есен е съквартирант на Ивонне, Беба и Атиджа в Къщата на "Биг Брадър". 

- Алекс, гледате ли "Биг Брадър", където участва и баща ви Пламен Гърдев? Очаквате ли изненади от родителя си в Къщата?



- Гледам "Биг Брадър" винаги когато мога. Когато съм изпуснала някой епизод, си го пускам по-късно и следя внимателно случващото се на екрана. От наблюдаваното досега не съм изненадана от поведението на баща ми. Познавам добре татко и виждам, че е себе си в шоуто, в което има и други готини и свежи хора. Някои от участниците ги знам отпреди. Едната е Анджела - с нея сме били заедно в интернет риалитито "Къщата на инфлуенсърите". От излъчените досега епизоди нямам лошо мнение за никой от съквартирантите. Установявам обаче, че не им е лесно. Като терапевт наблюдавам как някои стигат до разни детски травми, но това е съвсем нормално за средата, в която се намират.

- Ако ви бяха предложили да влезете и вие в Къщата с баща ви...



- Бих гостувала в студиото, за да защитя баща ми при номинация, но като участник, честно казано, не бих се чувствала комфортно в "Биг Брадър". Не бих влязла, та дори и в Къщата да съм с баща ми. Ако обаче ме поканят във "ВИП Брадър", може и да склоня при определени условия.

- Баща ви обсъди ли с вас желанието си да участва във формата?



- Бях изненадана, когато ми сподели, че си е пуснал документи за участие в кастинга на "Биг Брадър". Каза ми, че вече е направил толкова много неща в живота, че иска да усети и какво е в Къщата. Подкрепих го. Предупредих го обаче, че няма да е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Обясних му на какво ще бъде подложен, ако стане един от участниците във формата.

- Твърди се, че години наред не сте поддържали никакви отношения с баща си. Кога се затоплиха отношенията ви?



- Баща ми от доста време си е в България и е абсурдно да тиражира, че държим дистанция един от друг. И аз попаднах на статия, в която се твърди, че не сме били близки. Това, което заявих в интервю преди време, не се тълкува коректно. Тогава казах, че когато татко беше в Америка като емигрант, 14 години не сме се виждали. В този период обаче сме си се чували, говорили сме с часове по телефона. Никога не сме прекъсвали връзка. Това, че е бил в чужбина и не е бил до децата си, не прави от баща ми лош родител. Много го обичам, както и той мен. Добър човек е, прекрасен. Направил е три деца, които са успешни хора.

- За постоянно ли се е прибрал баща ви в България?



- Не се е прибрал за постоянно. Идва си, стои известно време в България и след това отново заминава за САЩ. Има си къща във Флорида, за която нито той, нито аз, нито някой друг от близките ни знае дали не е пострадала от урагана "Милтън". След като излезе от "Биг Брадър", баща ми ще проучи какво се е случило с имота му. Стискам палци всичко да е наред.

- Какво работи татко ви в Америка?



- Когато е отишъл в Америка, се е занимавал с много неща. Трудолюбив човек е, работата не го плаши. Не мога да разбера злобните писания, че бил тираджия. Това си е тежка и отговорна работа и трябва да се приветства всеки, който е готов да се нагърби с нея. Татко е бил и диджей, а двамата сме имали и заведение на плаж в Испания. От 15 г. той прекарва всяко лято в България. Върти бизнес на нашето Черноморие. Последно имаше две фреш барчета.

- Говори се, че баща ви притежава мотор за 40 хил. евро…



- Истина е, голям фен е на моторите. Доколкото знам, има два. През лятото спаси човек от удавяне в Созопол и на следващия ден пострада от мотора, паднал на крака му. Травмите бяха много сериозни. Имаше скъсани връзки и се наложиха две операции. Доста време изкара в болница баща ми. Беше му много сериозно положението и смятах, че ще се откаже от "Биг Брадър", че няма да влезе.

- Има ли жена в живота му? А други деца освен вас, сестра ви и брат ви?



- Баща ми има жена в живота си от 5 години. Познаваме се с нея и много се обичаме. Като голямо италианско семейство сме, когато се събираме всички по празници. Щастливи сме заедно, непрекъснато общуваме един с друг. Татко има само три деца. Кака е с година и 5 месеца по-голяма от мен и е по-семеен тип човек. Брат ми е с 3 години по-възрастен. Той също е семеен и работи като майстор. Само аз от трите деца на татко още не съм минала под венчило.

- Докато бяхте в "Ергенът", разбрахте за съществуването на брат си. Простихте ли на баща си, че толкова години не ви е казал за сина си?



- Няма какво да прощавам. Татко е бил млад тогава и никой не може да го вини. Доста отвратителни твърдения изчетох в интернет по темата. Не мога да разбера злобата на непознати хора към баща ми, който всъщност е добър човек. Да, допускал е грешки като всеки човек, за които най-вероятно си е платил, но да го съдят непознати не е окей. С брат ми имат връзка от 3 години. Преди това не са общували, но не знам други подробности по този въпрос.

- Майка ви как е? Има ли мъж в живота й?



- Мама е много добре. Работи от 40 години в "Кока-Кола". Прекрасна жена е, с хубава ценностна система. Тя възпита мен и сестра ми да уважаваме и обичаме татко. Не казала и една лоша дума за него. В момента майка ми няма мъж в живота си. Наскоро се раздели с човека, с когото бяха заедно 15 години.

- А във вашия живот появи ли се мъж?



- Да, от лятото. Не бързам да го определям като гадже, защото допускам бавно хората до себе си. В момента двамата сме в период на опознаване. Прекрасен човек е той, но на този етап все още не живеем заедно.

- На 37 години чувствате ли се готова за семейство и деца?



- Да, чувствам се. Искам до себе си човек, който да е на същото ментално ниво като мен. Това е и причината все още да не съм създала семейство. Нямам страх да не остана сама, повече се плаша да не се окажа с неподходящ мъж. Искам да родя две деца и да осиновя трето - стига, разбира се, да мога да си го позволя.

- Важно ли е за вас финансовото състояние на мъжа до вас?



- Абсолютно не. Изключително амбициозна жена съм и изкарвам пари от 16-годишна. Навремето започнах работа в едно кафе и оттогава не съм имала момент на безпаричие. Разбира се, че няма да допусна в живота си някой, когото аз ще трябва да издържам и обгрижвам. За мен обаче много по-важен е интелектът на човека, а не благосъстоянието му. Добре е все пак мъжът да изкарва поне колкото жената, за да не се чувства самият той зле.

- Какви са актуалните ви професионални ангажименти?



- В момента правя платформа, в която ще има различни общества – моето ще е за личностно развитие. Още не съм започнала да го рекламирам, а вече мога да се похваля с 15 членове. Във въпросното общество ще се провеждат курсове, които ще се посещават след заплащане на абонамент. Ще предлагам индивидуални онлайн срещи, а също и групови. Отделно правя и други курсове за личностно развитие. Миналият месец имах четири. Също така си работя в кабинета и като инфлуенсър. Пълна съм с идеи и за още проекти, но за тях е рано да говоря.



Още по темата: общо новини по темата: 2247
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
28.10.2024 »
предишна страница [ 1/375 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (464) 14%
Добре, но можеше и по-добре (451) 14%
Не се справи (636) 19%
Пълна трагедия (1749) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: