Ергенът Евгени каза истината за Валерия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:51 / 17.09.2024
2162
Ерген №2 Евгени Генчев разкри любовното си разочарование от победителката в неговия сезон Валерия, с която бяха заедно близо година.

Заради провала на Ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, а в първи сезон Виктор Стоянов просто про форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката бяха принудени да го играят влюбени, докато чувствата им изтлели бързо след края на предаването. В скорошен разговор с фенове Евгени загатна за причините за разрива с моделката, но категорично се застрахова, че продължава да вярва в истинската любов.

"Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин", философства Ергенът.

Преди месеци се появиха слухове, че Валерия излиза с младия Георги, който също като нея помага на изхвърлени животни. Двамата дискретно показваха в социалните мрежи снимки от еднакви пътувания, но засега тяхна обща снимка не сме видели.

През юни пианистът отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия. Той сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри. Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила. 

Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, пише Hotnews.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1516):
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах показа най-новата
19.09.2024 Водеща на "Преди обед" се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
Още новини от Любопитни новини:
Нова "мистериозна заплаха" нападна Европа
Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).