Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ергенът Евгени се уреди с доста апетитно място в бТВ
Автор: Екип Varna24.bg 19:54 / 14.08.2024Коментари (0)1534
© Инстаграм
Ергенът Евгени Генчев става водещ на играта "Коя е тази песен?". От 25 юли започна кастингът за набиране на хора, които желаят да участват в проекта на Би Ти Ви. Засега в играта са се включили над 200 човека.

"Музиката е израз на емоция, енергия, тя е комуникация. Тя може да е нещо, което отправяш като послание индивидуално или в колектив. Невинаги е гарантирано, че честотите на колектива ще съвпаднат. Такива ситуации не съществуват тук. Огромен кеф е за мен да живея и творя."

Това казва Евгени Генчев, който от малък постига завидни успехи над пианото. Но и не само. Евгени е в завидна физическа форма, спортува всеки ден и живее с любимата си Валерия, която избра в риалити шоуто "Ергенът".

Интелигентното му излъчване и това, че е любимец на жените, провокира телевизията да го избере за водещ на популярната нова игра. Тя е създадена в САЩ и се реализира в над 27 държави по света. В нея двама играчи се състезават в няколко рунда. За да влязат в играта, те трябва да знаят, запомнят и идентифицират песни от всеки жанр и всяка епоха. За да спечелят, състезателите трябва да изпреварят опонентите си и да познаят правилната песен в поредица от игри. Накрая има и награди.

Засега като ководещ на Евгени е харесана Виктория Георгиева, която представи страната ни на "Евровизия" през 2021 г., пише "България днес". 

Двамата с Генчев вече са се пробвали като ководещи на сцената на "София лайв клуб" през май. Тогава те представиха шоуто "Пей с нас" и търсиха хора, които се интересуват от музика и могат да пеят. Популярността на двамата и лудият проект впечатли куп млади хора, които искаха да се пробват.

Е, с днешна дата те могат да го направят и в играта "Коя е тази песен?", която стартира през есента в ефира на Би Ти Ви.

Телевизията вече получи правата на четири подобни предавания - "Колко ми даваш?", "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?" и "Кажи честно".

Иначе водещият Евгени Генчев в момента почива активно, като изкачва планини и пуска мотивиращи постове до феновете си. Той живее с Валерия, която спечели формата на "Ергенът 2". Двамата не афишират връзката си и не обичат да разказват подробности за нея. Иначе официално ги видяхме в началото на юли на фестивала "Коми кон", където демонстрираха близост и пристигнаха заедно.

Нищо не спира Валерия и Евгени да се оженят, дори това, че тя трудно си избира рокля за сватбата, става ясно от медиите. Но за любовта няма прегради и спирачки.



Още по темата: общо новини по темата: 1557
22.09.2024 »
22.09.2024 »
22.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
предишна страница [ 1/260 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отбелязване на Деня на Независимостта
Бюджет 2024
Избори в САЩ
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: