Евроизбори: Драг кралицата Питита е председател на избирателна секция в Барселона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:21 / 09.06.2024
1340
Драг кралицата Питита, победителка в Drag Race Spain, се превърна в едно от главните действащи лица в изборния ден, пише Larazon.

"Да, приятели, аз съм председател на избирателната секция, а след това съм на представление затова трябваше да дойда подготвена. Бях заместничка, но съдбата искаше да прекарам деня тук, изпълнявайки задълженията си на гражданин", пише Питита в социалните мрежи.

Артистът е заместващ председател на избирателна секция в историческата сграда на Университета на Барселона и не е очаквала, че ще се наложи да остане. Дотолкова, че вече се е подготвила за представлението, което ще се състои тази вечер в известната Зала "Аполо" в Барселона. За голяма нейна изненада, когато пристигнала в избирателната секция първа тази сутрин, трябвало да остане като председател на въпросната избирателна секция.

Ето защо в публикацията си в социалните мрежи тя посочва, че е "облечена" като "травестит", а "след това и като Чурос", намеквайки за своето шоу "Чурос с шоколад" - тематично ЛГБТК+ парти, което зала "Аполо" представя в неделя вечер.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Meteo Bulgaria с предупреждение: Буря идва към Източна България
Според "Икономист" преди две десетилетия е имало много по-малка р...
Опасно време днес! Предупреждение за бури в половин България, екс...
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).