"Европейски пътища" с приз от Камарата на строителите в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:37 / 30.10.2023
617
Един от лидерите в пътно-строителния бранш – компанията "Европейски пътища“ - е сред тазгодишните призьори в класацията на Камарата на строителите в България. Наградата на "Европейски път“ е за постигнати добри резултати в изпълнението на строежи от транспортната инфраструктура.

Наградите на Камарата на строителите в България се присъждат всяка година на базата на анализ от редица обективни показатели, сред които нетни приходи от продажби; дълготрайни материални актив и средносписъчен персонал.

"Европейски пътища“ е компанията, която през изминалата година бе ангажирана с ремонта на ключови пътища в област Пловдив. Също така тя е сред водещите компании в консорциума, който изгражда един от най-сложните участъци – Лот 2 - от високоскоростния път Мездра-Ботевград. Проектът включва множество взривявания, над 1 500 000 м3 изкоп на земна и скална маса, изграждането на седем мостови съоръжения, два тунела и три пътни възела на две нива.

От името на "Европейски пътища“ изпълнителният директор Маргарита Попиванова благодари за наградата и каза: "Прекрасно е да си най-добър сред по-добрите! Но това щеше са ни радва много повече, ако можехме да покажем пълния си потенциал. И все пак, днес празнуваме нашата професия. Празнуваме нашия опит, професионализъм, компетентност и отговорност да градим за хората и за бъдещите поколения!“

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).