Евтим Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска асоциация у нас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:52 / 20.05.2024
1607
По време на посещението си в Несебър и к.к. Слънчев бряг министър Евтим Милошев се срещна с председателя на Българска хотелска асоциация Веселин Данев. Организацията беше учредена на 16 април и обединява усилията на много от големите представители на хотелиерския сегмент като част от туристическия сектор в България.

Целта на Българска хотелска асоциация е да насърчава и подпомага развитието и представителството на собствениците на хотели, както и да защитава правата и интересите на членовете си, които съставляват голяма част от туристическия бизнес и легловата база в страната ни.

В Управителния съвет на БХА влизат собственици и представители на редица хотелски вериги у нас – Веселин Данев, Живко Иванов, Венцислав Танчев, Красимира Стоянова, Милко Рушанов, Таня Генева и Росица Венева.

"В БХА аз съм пръв сред равни", подчерта председателят на Управителния съвет на БХА Веселин Данев и коментира актуални въпроси и проблеми, пред които се изправят собствениците на хотели у нас.

Веселин Данев запозна министър Милошев с целите и концепцията на организацията, които по думите му не се противопоставят на вече работещи структури като БХРА, Алианс "Българско Черноморие", Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели. Веселин Данев представи на министъра работещ с устойчиви практики морски хотелски комплекс от затворен тип.

Данев бе категоричен, че комбинираният туристически продукт, който предлагат големите български хотелски вериги и курортни комплекси, е на изключително високо ниво, конкурентен и при много добро съотношение цена-качество. Веселин Данев съобщи, че възнаграждението на заетите в много от големите хотелски вериги значително надхвърля средното за туристическия бранш в страната.

Министър Милошев заяви готовност да работи активно с всяка организация, която развива сектора и защитава имиджа и интересите на България като престижна туристическа дестинация.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1048):
07.09.2024 Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
07.09.2024 На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала такава колона!
07.09.2024 Силна буря удари известен наш морски курорт!
07.09.2024 Един от най-красивите плажове в България прилича на сметище
07.09.2024 Българин в задръстването на границата с Гърция: Горе-долу се движим бързо, но има много нагли шофьори!
07.09.2024 Огромна опашка от автомобили от Гърция към България
Още новини от Любопитни новини:
Никол Кидман потъна в скръб. Внезапно загуби майка си
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
Иван Христов обра точките на плажа
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).