Филе миньон и костен мозък за Клайдерман | ||||||
| ||||||
Гостите веднага ще се отправят към хотел „Мусала палас", където ще бъдат настанени в бутикови апартаменти. За вечеря ресторантът на хотела ще им предложи филе миньон с равиоли от кестени и кетчуп от манатарки, картофени ноазети и костен мозък. Другият акцент в листата ще са патешки гърди, приготвяни 18 часа на много ниска температура, в ансамбъл с бюрек от патешко бутче. За десерт освен задължителните плодови салати ще бъде поднесено оригинално българско кисело мляко. В допълнение ще има и шоколадов крем брюле със сух карамел и горещ бял шоколад. В апартамента на Клайдерман ще бъде внесено репетиционно дигитално пиано Yamaha CP 33. |
Още по темата: | общо новини по темата: 14 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница |
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg