Георги Христов идва с мега спектакъл в Летния театър във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:52 / 04.07.2008
1155
На 1 август голямата звезда на българската поп музика Георги Христов ще представи най-новия си спектакъл пред жителите на Варна и гостите на морската столица. На него той ще изпее едни от най-големите си хитове от албума the best 3 и римейкове на песни от репертоара на свои колеги. Изпълненията му ще бъдат под съпровода на неговите инструменталисти от „Черно и бяло", с които певецът концертира от началото на кариерата си.

Спектакълът ще се състои в Летния театър и е с начало 20.00 часа. Билетите са в продажба от днес на касите на Летния театър и Двореца на културата и спорта, както и on-line чрез сайта на певеца на адрес: www.georgihristov.hit.bg.

Публиката ще има удоволствието да чуе „Нямам нужда от много приятели", „Ако умрам, ил загинам", „Sogno", „Болка", „Какъвто съм, такъв съм", „Още..." и много други. За първи път във Варна ще прозвучи най-новия сингъл на Жоро „Как си отивате, приятели...", чиято премиера беше на големия спектакъл в София. Клипът към баладата се радва на голям зрителски интерес, а песента покори много от слушателските класации на радиостанциите в страната.

За много от песните Георги Христов е подготвил танци, в които ще му партнира балет „Veda Junior". Жоро е първият, който започна да кани наследниците на балет "Veda", които дълго време участваха в спектаклите му. От няколко години те работят заедно и танцуват на почти всяка от изявите на артиста.

Преди голямото събитие Георги Христов е в перфектна форма, както публиката винаги очаква да го види. Режисьор на спектакъла е самият Георги Христов, който подреди програмата и реши постановката на шоуто на сцената на Летния театър.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ето какъв празник е днес!
Какво време ни очаква днес?
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).