Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голям късмет и щастие за четири зодии
Автор: Екип Varna24.bg 08:50 / 25.08.2024Коментари (0)1308
©
Всяка неделя е специална, но тази е особено благоприятна за четири зодии. Телец, Близнаци, Дева и Козирог ще се радват на един наистина царски ден, в който всичко ще върви по мед и масло. Ако сте един от тези знаци или просто сте любопитни да разберете какво ви очаква, продължете да четете.

 

Телец

Телците ще имат чувството, че са царе в неделя. По отношение на настроението, те ще бъдат вдъхновени и оптимистични, готови да се насладят на живота. Всяка тяхна прищявка ще бъде удовлетворявана, независимо дали ще е свързана с вкусна храна или приятно изживяване. Хората около тях ще се стремят да угодят и да осигурят комфорт, което ще ги накара да се чувстват специални. В резултат на това, Телците ще прекарват деня с усещането, че светът е в краката им.

Близнаци

В неделя Близнаците ще се почувстват наистина специални, когато техните близки им подготвят вълнуваща изненада. Чувството, че има обичащи ги хора, ще ги изпълни с радост и щастие. Изненадата може да бъде неочаквано пътуване, романтична вечеря или просто внимание към техните нужди, което показва грижа. Такъв жест ще им напомни, че техните отношения са важни и значими. В резултат на това, Близнаците ще се наслаждават на момента с любимите си хора.

Дева 

В неделя Девите ще усетят, че имат последната дума за всяка нещо. Каквото и да кажат, ще бъде прието с готовност да изпълнят желанията им. Те ще могат да определят какво ще се случва и кога, което ще им донесе чувство на удовлетворение. Всяко тяхно искане, независимо дали е свързано с планиране на дейности или организиране на събития, ще се реализира без затруднения. Осъзнавайки, че владеят ситуацията, Девите ще се наслаждават на заслуженото внимание и грижа от околните.

Козирог

Козирозите ще бъдат засипани с похвали от близките си, които ще оценят усилията им. Всеки комплимент ще ги кара да се чувстват специални, но е важно да не се самозабравят. Вместо това, те трябва да се наслаждават на момента и да приемат признанието с благодарност. Тази подкрепа от семейство и приятели ще им напомни колко са важни за хората около тях. Козирозите ще могат да запазят хармонията в отношенията си, докато се радват на положителната енергия, която ги заобикаля.

 

Неделята ще бъде особено благоприятна за Телец, Близнаци, Дева и Козирог. Те ще се радват на внимание, подкрепа и обгрижване от хората около тях. Всяка от тях ще има възможност да се почувства като истински цар и да се наслади на един прекрасен ден. Насладете се на момента и не забравяйте да благодарите на тези, които правят деня ви специален.



Още по темата: общо новини по темата: 691
22.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
20.09.2024 »
19.09.2024 »
18.09.2024 »
предишна страница [ 1/116 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: