Голяма промяна за всички, притежаващи iPhone

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:37 / 16.08.2023
2716
Приложението Phone на iPhone ще получи някои сериозни подобрения в iOS 17, но това включва и промени, с които потребителите ще трябва тепърва да свикват.

Преди дни стана ясно, че позицията на червения бутон за приключване на разговора ще бъде съвсем различна, а след обратната връзка новата бета на софтуера я променя отново - този път по малко по-елегантен начин. 

В предишната бета на iOS 17 червеният бутон беше преместен от централно долу в десния ъгъл на активните при разговор бутони. Това изглежда като незначителна промяна, но потребителите на iOS със сигурност са се сблъскали с проблема с неволно натискане на грешния бутон, след като години наред мястото му беше друго.

Това вероятно е накарало Apple да промени още веднъж позицията на "червената слушалка" и тя сега отново е централно долу, макар и заобиколена от останалите опции, които са свалени на нейното ниво. По инерция обаче потребителите биха улучили точното място и не биха имали проблем със свикването, пише nixanbal.com.

Разбира се, не е изключено до финализирането на софтуера да видим още някоя промяна.

Това е шестата бета версия на iOS 17, която се очаква финално с iPhone 15 през септември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Наум Шопов продава колата, но май завиши цената
Окончателно Бен Афлек напусна Дженифър Лопес
Бившата на Башар Рахал роди от новия си мъж
Геро обиден заради "Скрита самоличност"
Любо Киров - милионер, платил 1,5 млн. лева данъци
Иконата на българското плуване празнува днес 60-годишен юбилей


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).