Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма тайна за Майкъл Джексън беше разкрита
©
Покойната Лиса Мари Пресли, дъщеря на легендарния Елвис Пресли, шокира света с откровенията си за връзката си с Краля на попа – Майкъл Джексън, в своите посмъртни мемоари "Оттук до голямата неизвестност“. 

Излезли след нейната трагична смърт през януари 2023 г., мемоарите разкриват непознати и дълбоко лични страни на Майкъл Джексън и тяхната любовна история.

Едно от най-шокиращите признания на Пресли в книгата е моментът, в който Джексън ѝ признава, че на 35 години все още е девствен. Тази информация идва като удар за нея, докато двамата са в началото на връзката си през 1994 г. 

"Бях ужасена“, пише тя в книгата, добавяйки, че се е страхувала да не направи грешка в този толкова деликатен момент. Той споделя с нея, че преди това е имал само повърхностни взаимоотношения, като целувки с Тейтъм О'Нийл и Брук Шийлдс и дори е отблъснал опитите на Мадона за по-интимна връзка.

Пресли и Майкъл Джексън се срещат за първи път, когато са още млади, но романтичната им връзка започва едва през 1994 г., след като той открито ѝ признава любовта си по време на пътуване до Лас Вегас. 

В този момент Лиса Мари все още е омъжена за първия си съпруг, Дани Киф, но чувствата ѝ към Джексън я карат да прекрати брака си. "Майкъл ми каза, че е влюбен в мен и иска да се оженим“, спомня си тя, добавяйки, че по това време и тя вече е усещала същите чувства към него.

Сватбата им през май 1994 г. шокира света на шоубизнеса. Двойката е постоянно в светлината на прожекторите, като тяхната бурна връзка е както обект на огромно медийно внимание, така и обект на множество слухове и спекулации. Въпреки големите надежди, двамата се развеждат само две години по-късно, през 1996 г.

 

След смъртта на Лиса Мари, дъщеря ѝ Райли Кю завършва мемоарите на майка си, използвайки касети с нейни записани спомени. Райли разкрива, че целта на Пресли с книгата е била да покаже на света истинската Лиса Мари – отвъд сензационните заглавия и скандалите.

"Исках да превърна майка си в триизмерен човек – най-добрата майка, диво дете, недооценен артист“, казва тя. Според Райли, желанието на Лиса Мари е било хората да видят същността на нейната история – любов, разбито сърце, загуба и надежда за човешка връзка.

"Исках да превърна майка си в триизмерен човек – най-добрата майка, диво дете, недооценен артист“, казва тя. Според Райли, желанието на Лиса Мари е било хората да видят същността на нейната история – любов, разбито сърце, загуба и надежда за човешка връзка.

ЗАВЕТЪТ НА ЛИСА МАРИ ПРЕСЛИ

Мемоарите "Оттук до голямата неизвестност“ не са просто поглед към живота на Лиса Мари Пресли или връзката ѝ с Майкъл Джексън. 

Те са разказ за една жена, която е живяла под тежестта на световноизвестното си име, но е копняла да бъде разбирана не само като "дъщерята на Елвис“ или "съпругата на Майкъл Джексън“. Това е откровена история за любовта, загубата и уязвимостта, които често се губят зад медийните сензации.

"Майка ми искаше хората да почувстват връзка с нейната история“, споделя Райли. В един свят, изпълнен с повърхностни представи и очаквания, Лиса Мари Пресли оставя зад себе си завещание, което ни приканва да видим истинския човек зад славата – с всичките му падения и възходи.



Още по темата: общо новини по темата: 1904
09.10.2024 Клинт Истууд показа новата си приятелка, няколко седмици след смъртта на жена си 
09.10.2024 Джордж Клуни стъписан от въпрос на децата си
09.10.2024 10 години Меган Маркъл носи едни и същи обувки
09.10.2024 Азис: Баща ми е хетеросексуален. Майка ми е хетеросексуална. Е, аз съм гей
09.10.2024 Мария се е върнала при Миро
09.10.2024 Съседи искат да изгонят ергенка: Това е недопустимо!
предишна страница [ 1/318 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Зърнената сделка
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: