Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Графа се завръща в "Гласът на България" тази есен по bTV
Автор: Екип Varna24.bg 12:29 / 31.05.2024Коментари (0)1218
© bTV
Графа се завръща в "Гласът на България“ тази есен по bTV, съобщиха от медията.

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България, се завръща на треньорския стол в предстоящия сезон 11 на "Гласът на България“. Изключително успешен, талантлив, продуктивен и обичан певец, композитор, автор на текстове и музикален продуцент, след четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, ГРАФА се впуска отново в търсене на новия "глас на България“. 

"През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в "Гласът“. Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това“, казва изпълнителят и продължава:

"Нямам търпение да се срещна и със звездните ми "колеги-конкуренти“, които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!", споделя Графа преди старта на снимките на новия сезон.

Дългогодишната и супер успешна кариера на Графа включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли, над 90 видеоклипа и безброй разпродадени концерти. Той е първият български поп изпълнител с концерт на Националния стадион "Васил Левски“, където представи невиждан музикален спектакъл пред над 20 хиляди души. С огромния си опит и като треньор в световноизвестния музикален формат, с нюх към таланта и победата, Графа определено ще бъде отличен пример, стимул и вдъхновение за тазгодишните участници, готови да превземат голямата сцена на "Гласът на България“.

Преди броени дни изпълнителят представи новата си песен “Burnout" със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за АСКЕЕР - за театрална музика, за спектакъла "ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ“ на Младежкия театър.

През март Графа представи концертния филм "Мечтите се сбъдват“, проследяващ подготовката за грандиозния му концерт на Националния стадион, а това лято, наред със снимките за новия сезон на "Гласът на България“, той ще зарадва феновете си с “Най-щастливото турне" това лято в пет големи български града. То ще стартира от Стара Загора на 28 юни, следват Русе – 18 юли,  Летните театри във Варна и Бургас съответно на 28 и 30 юли, а закриващо шоу в Античния театър в Пловдив на 11 август.



Още по темата: общо новини по темата: 345
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
България и Войната в Украйна
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: