Графа се завръща в "Гласът на България" тази есен по bTV

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:29 / 31.05.2024
1226
Графа се завръща в "Гласът на България“ тази есен по bTV, съобщиха от медията.

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България, се завръща на треньорския стол в предстоящия сезон 11 на "Гласът на България“. Изключително успешен, талантлив, продуктивен и обичан певец, композитор, автор на текстове и музикален продуцент, след четири страхотни сезона в шоуто и една победа в сезон 6, ГРАФА се впуска отново в търсене на новия "глас на България“. 

"През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в "Гласът“. Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това“, казва изпълнителят и продължава:

"Нямам търпение да се срещна и със звездните ми "колеги-конкуренти“, които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!", споделя Графа преди старта на снимките на новия сезон.

Дългогодишната и супер успешна кариера на Графа включва 15 албума, над 50 награди, 40 номер 1 сингли, над 90 видеоклипа и безброй разпродадени концерти. Той е първият български поп изпълнител с концерт на Националния стадион "Васил Левски“, където представи невиждан музикален спектакъл пред над 20 хиляди души. С огромния си опит и като треньор в световноизвестния музикален формат, с нюх към таланта и победата, Графа определено ще бъде отличен пример, стимул и вдъхновение за тазгодишните участници, готови да превземат голямата сцена на "Гласът на България“.

Преди броени дни изпълнителят представи новата си песен “Burnout" със закачливо видео към нея, а по-рано тази пролет получи и първата си номинация за АСКЕЕР - за театрална музика, за спектакъла "ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ“ на Младежкия театър.

През март Графа представи концертния филм "Мечтите се сбъдват“, проследяващ подготовката за грандиозния му концерт на Националния стадион, а това лято, наред със снимките за новия сезон на "Гласът на България“, той ще зарадва феновете си с “Най-щастливото турне" това лято в пет големи български града. То ще стартира от Стара Загора на 28 юни, следват Русе – 18 юли,  Летните театри във Варна и Бургас съответно на 28 и 30 юли, а закриващо шоу в Античния театър в Пловдив на 11 август.

Виж коментарите (0)

Още по темата (369):
03.07.2024 Измама с лицето на популярна наша журналистка
03.07.2024 26 години те са заедно въпреки предизвикателствата на връзката им
03.07.2024 Голяма радост в художествената ни гимнастика. Едно от златните ни момичета стана майка
03.07.2024 Диляна Попова сподели уникални залези от "Острова на стоте гривни"
03.07.2024 Любопитни факти за един от най-гледаните световни сериали
03.07.2024 Невена Цонева на косъм от страшен инцидент
Още новини от Любопитни новини:
Експерт: Мокрите кърпчики не са никак безобиден продукт. Не е нео...
Мика Стоичкова се омъжва?
Опасно: Интензивни валежи и градушки в 7 области от страната
Всички го знаят като досаден плевел, но е изключително полезен за...
Тежка диагноза възпрепятства един от хедлайнерите на A to JazZ
Ново предизвикателство в живота на Дебора


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).