Грандиозен гаф на bTV в "Стани богат"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
22:05 / 04.10.2024
694
Зрители на bTV се смяха и се възмущаваха в еднаква степен на изданието ва "Стани богат" в петък вечер. Основната вина беше на участниците, но се оказа, че водещият Ники Кънчев и bTV като телевизия също не са застраховани от гафове.

Играта започна с Димо Колев, който каза, че 10 години чака да седне на Стола на богатството. Освен това с нето беше Пламен Младенов, Професорът от "Голямото преследване", предишно шоу за знаещи с Ники Кънчев . И двамата обаче се оказаха безпомощни на относително лесен въпрос - какво е керпеден?

След като бързо изхаби жокерите и видимо се разколеба, играчът напусна "Стани богат". След него срещу Кънчев седна Петя Георгиева. Тя пък изхаби всичките си жокери на въпрос, който не би трябвало да затрудни нито един българин - колко корони има на герба ни.

Вместо да помага, този път водещият реши да провокира участничката. Той доста сериозно я насърчи да използва цялата възможна помощ и я накара да разсъждава на глас. Разсъжденията ѝ, както и на последния ѝ жокер Харитон, бяха абсолютно грешни и на моменти трагикомични, но някак си верният отговор беше улучен.

Гаф направи и Ники Кънчев и то на въпрос, в който беше посочен поименно като една от малкото знаменитости на Червен бряг.

След като верният отговор беше даден, и стана ясно, кой не е роден в града, Кънчев заяви, че в списъка на видните чеда на Червен бряг трябва да се добави и олимпийският шампион Карлос Насар. Както обаче знае вече цяла България, Насар е роден в Париж.

bTV също се издъни, като пусна в групата на предаването във Фейсбук финала на участието на Петя Георгиева на видео, преди той да излъчен по телевизията, пишат от Блиц. Подобен гаф медията направи на финала на последния сезон на "Ергенът", но тогава провалът беше далеч по-сериозен.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1801):
04.10.2024 Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
04.10.2024 Сузанита: Държах нож срещу майка ми
04.10.2024 Славена Вътова вече официално е разведена
04.10.2024 Известна наша журналистка се омъжи!
04.10.2024 Тази красавица най-накрая разкри кой я издържа
04.10.2024 Уил Смит се просълзи: Разтърси ме из основи, паднах на колене
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Брендо се лекува в елитна клиника извън затвора
Известна наша журналистка се омъжи!
Тази красавица най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).