Гущерови го закъсаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02
764
Обути с джапанки, Християн и Светлана карат мистериозен човек до банка, после купуват храна и вещи на промоция

Животът на Светлана и Християн Гущерови изобщо не е цветя и рози, както се опитва да демонстрира светската двойка. От лъскавите партита, прислужници, пури, уиски, шофьори и всякакви други глезотии не е останало нищо. Двойката се е докарала дотам, че обикаля по джапанки, кара поочукана кола, а на Гущеров му се налага сам да мъкне торбите с храна. Нещо, което бе немислимо само допреди няколко години.

Папараците на "България Днес" спипаха милионерския наследник и плеймейтката да чакат чинно техен приятел пред банката. А веднага след това отиват в магазина да си купуват храна и стоки от първа необходимост.

Колата на Гущерови е засечена в идеалния център. Аудито на фамилията, което си личи, че е удряно няколко пъти, е управлявано от Светлана. А до нея на предната седалка е мъжът й Християн. След няколко трудни маневри плеймейтката, родила четири деца на Гущеров, все пак успява да се намести на паркинга. А от задната седалка излиза мистериозен мъж. Той веднага тръгва към близката банка, пред която е спряла сексбомбата.

В това време Гущеров нервно чака в автомобила. Щом вижда, че въпросният господин излиза от банката, Християн на секундата скача от предната седалка. И се запътва към него. След няколко секунди по-късно двамата вече са в колата. А Светлана с мръсна газ потегля. В това време любимият "мечо" на плеймейтката пафка нервно цигарка в колата. Километри по-късно Гущерови отново спират аудито, а въпросният мъж от задната седалка слиза и си тръгва.

Светлана и Християн пълнят по една кошница с храна. През цялото време блондинката гледа в телефона си, където има списък с това какво трябва да се пазари. Разбира се, двойката се оглежда и внимателно за всички възможни промоции в супермаркета.

В един момент Християн излиза от магазина. Гущеров-младши провежда дълъг и явно напрегнат разговор, тъй като над 10 мин. говори, а от движенията му изглежда доста нервен. След като затваря, той се връща при любимата му, която вече е пазарила почти всичко, и двамата се запътват към касите. Покупките им са доста, което надява на мисълта, че е било пазар за морето, на което прекараха няколко седмици през август и септември.

Както е известно, Гущерови отново се събраха. Преди няколко месеца Светалана обвини мъжа си, че е лъжец. И не иска да чуе за него. Дни по-късно пък плеймейтката, прочута и с прякора си Гонзовица, се обясни в любов на Християн. И се показа, че са заедно и щастливи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1694):
30.09.2024 10 години се носят на вихъра на любовта
30.09.2024 Геро броил хиляди левове за операция за отслабване
30.09.2024 Меган Маркъл никога няма да се върне във Великобритания
30.09.2024 Ирина Флорин с нова песен
30.09.2024 Катето Евро разлюби снаха си
30.09.2024 След смъртта на проф. Юлиан Вучков - няколко удара върху паметта му
Още новини от Любопитни новини:
Геро броил хиляди левове за операция за отслабване
Кардиологът д-р Ангелов обясни кои храни свалят високото кръвно
Загадъчен сигнал издава за съществуването на най-малката черна ду...
Руски терапевт разби мита, че зеленият чай и колагенът ще ни подм...
Ирина Флорин с нова песен
Дъщерята на Кърт Кобейн и Кортни Лав стана майка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).