Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
И първият "Ерген" Виктор искал да избяга, но в слушалката чул "избери Виктория"
Автор: Екип Varna24.bg 16:21 / 29.06.2024Коментари (0)683
©
Първият "Ерген" Виктор Стоянов също е искал да си тръгне от предаването като последния Алек Младенов без да си избере дама на сърцето, пише "Уикенд". "Не исках да избирам никоя. Усещах, че повечето са вътре заради известността, а не защото ме харесват. На финала исках да си тръгна без да правя избор, но в слушалката ми казаха "Избери Виктория" и ги послушах. После се усетих, че сглупих, но вече беше късно" – признал пред приятели мачото.

Виктор беше първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир. Преди време бившият фитнес инструктор призна, че не гледа шоуто, което го направи известен. Мачото не е следил нито първия, нито втория сезон на риалитито. Виктор не спря дотук и открито заяви, че изобщо не симпатизира на Алек Младенов, който бе последният ерген.

"Не гледам "Ергенът", не съм запознат какво се случва. Предишния сезон също не съм го следил, но с Евгени се познаваме бегло и му симпатизирам. За Алек не мога да кажа нищо, колкото и гадно да звучи" – заяви преди време Виктор, който винаги залага на откровеността.

Въпреки че шоуто го направи известен, красавецът горчиво съжалява, че участва във формата и не би влязъл отново, досущ като Алек Младенов. Освен всичко друго, не е получил никакъв специален хонорар за изявата си – просто от продукцията му плащали 5 месеца същата заплата, каквато получавал като управител на фитнес зала, докато текат снимките и монтажа. Отчита това като груба грешка – трябвало да му се платят поне 150 000 лева.

Виктор сподели, че въобще не си харесва прякора "Ергенът", защото бил "изключително селски". "Много грозен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал“, призна секссимволът. Стоянов твърди, че няма да може да се отърве от титлата дори й след като сключи брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, освен да приема съдбата си: "Ще живея с него завинаги, какво да правя“. Проверка на "Уикенд" показа, че красавецът е изтрил всичките си снимки от шоуто в профилите си в социалните мрежи и очевидно никак не се гордее, че преди 2 години участва в "Ергенът".

Въпросът е защо мъжете бягат от шоуто и не искат да изберат някоя от кандидатките, които се борят за сърцата им.

Виктор не симпатизирал на Младенов, но много харесвал това, че менте бизнесменът е отстоял принципите си и не е избрал някое момиче насила. "И аз не си харесах нито една участничка, но трябваше да избера някоя - все пак бях първият ерген и не вървеше да си тръгна, щях да проваля цялото предаване. От продукцията ми казаха да предпочета Капитонова и избрах нея. Сега съжалявам и се възхищавам на твърдостта на Алек Младенов, който заряза момите и си тръгна на финала на шоуто" – коментирал Виктор пред приятели.

Припомняме, че Алек си тръгна на финала на шоуто и остави Маги и Надежда да го чакат. Той им изпрати видеопослание, което не искал да записва, но от продукцията го задължили и не му разрешили да си тръгне без обяснение. В момента Младенов също е бесен на предаването и не иска името му да се свързва със сеирджийското риалити. Междувременно стана ясно, че надали ще има 4-и сезон догодина, тъй като лиценза бил доста скъп, а рейтинга вече не е толкова висок, както при старта преди 3 години.



Още по темата: общо новини по темата: 345
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
предишна страница [ 1/58 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Избор на нов български патриарх
Природни стихии
50-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: