Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Илияна Йотова с голямо кръщене за внука
Автор: Екип Varna24.bg 16:38 / 01.11.2023Коментари (0)3603
Кръщене като луксозна сватба е спретнала Илияна Йотова на единствения си внук Максим. Грандиозното събитие се е състояло в 5-звезден столичен хотел, намиращ се в близост до Ловния парк.

Самият ритуал по встъпване в християнската вяра на 8-месечния наследник на вицепрезидентката се е осъществил в софийския катедрален храм "Света Неделя". След това цялото семейство и гостите се отправили към ресторанта на хотела, където се провело същинското тържество. За повода бил нает професионален фотограф, който е запечатал всеки детайл от лъскавото празненство.

От помпозните кадри се вижда, че в чест на Максим родителите му са поръчали невероятно пищна и тематична украса, решена в синьо, бяло и златисто. Транспаранти с имената на внука на Йотова и купища балони били разположени в ресторанта на 5-звездния хотел. Масите за гостите били подредени и декорирани досущ като за сватба – с живи цветя, платнени салфетки с инициалите на родителите на Максим и символичен подарък за всеки присъстващ.

Менюто било гурме и от няколко степени, а сладкишите били бутикова изработка, специално брандирани с първата буква от името на вицепрезидентския внук. Само за двуетажната торта, отново в тон с цветовете на украсата, както и за дизайнерските бисквити, бонбони и кексчета семейство Йотови похарчили близо хилядарка. За гостите в ресторанта имало и изискан уелкъм дринк с шампанско и плодове. Цялото тържество е струвала около 20 хиляди лева и е второто подобно, посветено на Максим. С тузарски прием в ресторанта на Кирил Домусчиев Йотови отпразнуваха и неговото рождение през март тази година.

Малкият Максим е плод на любовта на сина на Илияна Йотова – Марин, с дългогодишната му половинка Кристиана. За кръстница на своето дете те избрали по-малката сестра на Кристиана – Михаела.

Още преди години вицепрезидентката сподели откровено, че е готова да бъде баба и очаква тази радост с нетърпение, а сега Максим бил най-голямата й слабост. На 5 септември 2020 г. на изискана сватба под венчилото мина нейният единствен син Марин, който се врече във вечна вярност на  приятелката си Кристиана, припомня "Ретро". Тузарското тържество се проведе в един от най-известните хотели у нас – а именно комплексът "РИУ Правец“. Церемонията беше уважена от близо 200 гости, сред които бизнесмени, представители на соцелита, приятели и роднини на булката и младоженеца.

Сред присъстващите бяха и президентът Румен Радев и съпругата му Десислава. Марин и Кристиана бяха сгодени дълго време преди сватбата си и отдавна живееха на семейни начала в свой собствен дом в столицата. Синът на Йотова е завършил финанси в престижния университет "Уестминстър" в Англия и от няколко години работи като мениджър в един от големите клонове на столична банка.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: