Има или няма деца Маги от "Ергенът"?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 09.04.2024
18023
"Имаше много спекулации относно това дали имам деца. Повярвайте ми, че ако имах това, щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с гордост."

Това сподели Маги Томова - една от фаворитките на Алек Младенов в шоуто "Ергенът“.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната блондинка е самотна майка с дете. Причината за това е снимка, на която Маги е прегърнала малко момиче. Оказа се, че детето е нейна племенница.

Знае се, че 36-годишната варненка е победителката на третия сезон. Изтече информация, в която проницателни зрители са забелязали детайли, които разкриват истината.

Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но без да й се вижда лицето. На екран ясно си личи татуировката й, която по други кадри е разчетена, че е притежание на русокосата дама, която е обвинявана от останалите участнички, че е прекалено възрастна за Алек.

До края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му.

Интересно е, че обявената за мама Маги що се изправи на финала на надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка - Надежда Вишева, майка на 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха слухове, че по- стъпката на ергена в края на шоуто, а именно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек всъщност си имал изгора и хич не си търсел нова жена. За момента няма категорична яснота дали това е така, но форумите на предаването са пълни с подобни твърдения. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си, пише "България Днес“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).