Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Интересен хороскоп за предстоящата седмица: Коридорът на затъмнението свършва
Автор: Екип Varna24.bg 16:10 / 12.10.2024Коментари (0)536
©
Седмицата на огненото Пълнолуние в Овен и преминаването на Венера в Стрелец ще ви зареди с енергия, усещане за всемогъщество и ще сложи край на проточилото се от април 2024 г.!

Коридорът на затъмнението свършва! Именно през тази седмица на 17 октомври ще се състои огненото Пълнолуние в Овен, което логично е свързано с цикъла на Новолунието и Затъмнението на 8 април. Спомнете си какво ви се случи през първата седмица на април – тази ситуация, човек или проект най-накрая ще ви стане ясна!

Пълнолунието в Овен винаги е прилив на енергия, който е свързан с дръзко и творческо начало, насочено предимно към нашето оцеляване по естествения за нас начин.

Пълнолунието в Овен винаги е екстровертно събитие, свързано с влиянието на мъжката енергия в живота ни. Възможно е много отговори да дойдат от мъже - бъдете внимателни към диалозите и контактите с тях.

Овен

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе комуникация относно сексуалните мотиви в отношенията, както и посещение при психолог, таролог или лекар.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе решение само за вас и въз основа на процес, който тече от април 2024 г. Тези дни ще бъдете изключително емоционални и има вероятност събитието да е свързано с темата за вашето местожителство.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе подарък от чужбина. Може да имате и емоционално общуване с жена, което ще ви зареди.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да донесе пътуване до роднини, както и запознанство с учител или човек, който може да помогне с продажби, публикации и реклама.

Телец

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе решение на отношенията с един от партньорите благодарение на помощта на приятели. Подобряване на взаимоотношенията в екипа.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще ви донесе разкриването на мистерия, която може би продължава от 8 април. Можете да научите нещо чрез обаждане, писмо или среща.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе ярка, вероятно романтична среща.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да донесе акцент върху финансите, а също така ще трябва да харчите за нещо доста важно и мащабно.

Близнаци

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон към Меркурий ще доведе до комуникация с ръководството, вероятно по въпроси, свързани с печалбите и работата.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще ви донесе решение, свързано с екип или група хора. Също така в този ден може да имате среща с приятели, парти.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе романтична среща, среща, а също и някой ще ви окаже знак на внимание.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще ви направи по-емоционални; може да имате ситуация, в която ще трябва да харчите пари за външния си вид или здравето си.

Рак

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в тригон Риби с Меркурий ще донесе ярко, емоционално, важно събитие в една връзка. Вероятно ще срещнете обекта на вашата симпатия.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще ви донесе решения, свързани с кариерата и статуса ви. Можете да завършите този проблем с кариерата, който се проточи от април.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще ви донесе запознанство с момиче, което ще бъде свързано с вас по работа или по темата здраве. Вероятно е да харчите за подобряване на начина си на живот.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да донесе тайни срещи, пътуване до красиво и отдалечено място.

Лъв

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон Меркурий ще донесе комуникация относно недвижими имоти, големи финанси и наследство.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще ви донесе прилив на енергия, сякаш се случва вашият личен прогрес. Например заради популярността. Можете също така да отидете на пътуване или ще бъде взето решение относно обучението.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе любовна среща, красив подарък от чужбина.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да донесе среща с приятели, посещение на някакво културно събитие.

Дева

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе комуникация и кореспонденция с партньор, доста силно сексуално натоварена.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе трансформация, като преход към нов етап от вашето развитие. Ще почувствате, че сте се променили! Вероятно е и важно решение относно големи финанси и наследство. Ярка интимност.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе покупки вкъщи, може да ви дойде на гости и приятелка или сестра.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще се съсредоточи върху кариерата и статуса, вероятно общувайки с някой с власт в живота ви.

Везни

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон Меркурий ще донесе комуникация относно финанси и заплати.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе важно събитие във връзка с отношенията, вероятно партньорът ви ще вземе световно важно решение. Можете също така да завършите процеса, който се проточи от април 2024 г. и това може да е свързано с работа.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе среща с жена, а може да има и покупка на нещо елегантно и технично.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще се фокусира върху ученето, вероятно среща с някой от учителите. Можете също така да отидете на пътуване.

Скорпион

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе комуникация за емоционална връзка с връзка, някакъв вид задължение към обект на любов или дете.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще сложи край на работните проблеми; може би ще напуснете екипа или, обратно, ще заемете нова позиция в него. Вероятно е и важно здравословно събитие (диагноза).

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще донесе увеличение на доходите, подарък. Инвестиране в собствената красота.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще ви принуди да обърнете внимание на своите преживявания, емоции и преживяване на важна криза. Ще се справите и със семейния капитал.

Стрелец

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе комуникация относно сексуалните мотиви в отношенията, както и посещение при психолог, таролог или лекар.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще ви донесе някакво романтично събитие и голямо вдъхновение. Можете също да постигнете добри резултати в бизнеса и спорта.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще ви донесе подобрение във външния ви вид, може би покупка на нещо като рокля или посещение в салон за красота. Среща от любовен тип.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да донесе важно събитие в личната сфера, активно общуване с партньор. Възможни са и бизнес срещи, активизиране на комуникацията с роднини и обръщане на внимание на близкия ви кръг. Ако ще подписвате важни документи, може да има срещи с адвокати през уикенда.

Козирог

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон с Меркурий ще донесе кореспонденция с роднини и съвместно пътуване с приятели.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе решения, свързани с това къде ще живеете. Можете да решите да купите или продадете жилище.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец ще постави началото на онлайн романтичното общуване. В този ден можете да общувате и с жена, която е в чужбина или в интернет (психолог).

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци може да постави акцент върху здравето, упражненията и създаването на по-устойчива рутина.

Водолей

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон Меркурий ще донесе съобщение за увеличение на заплатите.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе важно пътуване, турне. Роднините също могат да получат новини. Важно обаждане.

На 18 октомври, петък, Венера в Стрелец ще донесе среща с приятел.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще се фокусира върху любовта и децата. Посещение на партита.

Риба

В понеделник и вторник, 14-15 октомври , Луната в Риби в тригон към Меркурий ще донесе по-задълбочено изучаване, както и желание за пътуване и издаване на билети.

В сряда и четвъртък, 16-17 октомври, Пълнолунието в Овен ще донесе акцент върху финансите, може да получите увеличение на заплатата.

В петък, 18 октомври, Венера в Стрелец носи появата на жена, която ще повлияе на вашата кариера и статус. Вероятно ще получи подарък за статус.

В събота и неделя, 19-20 октомври , Луната в Близнаци ще ви принуди да обърнете внимание на дома и имотите си, пише zajenata.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 714
11.10.2024 »
10.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
08.10.2024 »
предишна страница [ 1/119 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лига на нациите 2024/25
Почина Кирил Маричков
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: