Ива Софиянска-Божкова публикува снимки, чрез които я виждаме в друга светлина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:14 / 31.01.2024
3604
Ива Софиянска-Божкова, която съвсем наскоро стана майка за трети път, прояви огромна смелост и всякаква липса на суета, като сподели свое селфи, на което показва, че като много жени се бори с проблемна кожа.

Средната дъщеря на бившия кмет на София – Стефан Софиянски, която е и снаха на небезизвестния бизнесмен Васил Божков, разкри пред своите последователи в Instagram, че страда от акнеподобното кожно състояние – розацея. Тя качи своя снимка, която илюстрира зачервеното ѝ, обринато лице в най-острата форма на това кожно заболяване.

Въпреки че розацеята не се лекува, правилната грижа за кожата обикновено подобрява симптомите. Тя може да включва както локални и перорални лекарства, така и различни видове терапии, извършени от дерматолози. 

В случая Ива е показала резултата от две процедури, на които се е подложила и от които е видимо доста  доволна, а и има защо – на втората снимка лицето ѝ наистина е гладко и свежо.

Самата тя е написала в публикацията си: "Мисля, че снимките говорят повече от думите! От години си живея с моята приятелка – розацеята. Покрай бременността обаче излезе извън всякакви граници. Сърбежи, лющене, обриви… 

Припомняме, че 36-годишната Ива, подобно на майка си Алиса, която е родила три дъщери, също наскоро стана многодетна майка. Брюнетката и съпругът ѝ Антон Божков имат голям син Васил, дъщеря Мая, а бебето им, което се роди в края на 2023 г., носи името на другия си дядо – Стефан, пише Dnes.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).