Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ивайла Бакалова с нов доста спорен имидж?
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 11.12.2023Коментари (0)1856
Ивайла Бакалова е от жените, на които Господ им е дал много, но в последните години миската сякаш иска да се загрози и почти го е постигнала. Варненката е редовна пациентка на столична клиника, където си е направила всевъзможни интервенции. Последната й корекция е на очите. Смуглата красавица си е легнала на операционната маса за блефаропластика, пише "Уикенд".

Това е оперативна процедура, която цели да премахне белезите от стареенето на кожата, умората и отока, които се представят под формата на "торбички". Премахва излишната кожа на горния клепач и по този начин окото се "отваря", отстранява излишната мастна тъкан, която херниира от пространството зад очната ябълка. При нужда се отстранява част от мускула, който е хипертрофирал. С тази интервенция безспорно се е подмладила, но и загрозила Бакалова.

"Защо си толкова изцъклена?" – питат я последователи в социалните мрежи, които веднага видяха разликата в погледа на миската. Варненката, която догодина ще навърши 45 години, не признава за интервенцията, но тя се вижда с просто око. На последните си снимки Ивайла наистина е неузнаваема, и то не в добрия смисъл на думата. Тя се е подложила и на процедура за моделиране на скулите. Те видимо са по-големи и подчертани, макар да е спорно доколко и тази промяна се е отразила положително на външния й вид. Уголемяването на скулите се извършва чрез инжектиране на хиалуронова киселина, което струва около 2000 лева и е обратимо. Другият метод е чрез импланти, като цената стига до 10 000 лева, но ефектът е необратим.

Освен скулите, Ивайла си е "пипнала“ и зъбите и вече има нова равна усмивка, подобна тази на Благо Джизъса, забелязват в светските среди. Според запознати, моделката избягва да я показва, тъй като не е особено доволна от крайния резултат, но пък харесвала новото си лице, което е страховито.

Ивайла Бакалова и до днес има тяло трепач, като лицето й също беше младолико и без бръчки, но явно манията по корекции и "вечна младост" не е подминала и миската, която се е пристрастила към подобренията, от които няма нужда.

Припомняме, че Ивайла има 20-годишна дъщеря Рая, плод на любовта й с милионера Румен Гайтански, а миналия декември роди дъщеря Вяра от бизнесмена със скандална слава Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Весо и Бакалова плануват да имат още едно дете, но явно с предимство са разкрасителните интервенции на миската. След това двойката се отправи за ново инвитро в Турция, където са изключително доволни. Бакалова разказвала на свои приятели, че тукашните лекари напълно изключвали възможността тя да забременее и роди, а в Турция подходили деликатно и чудото се случило.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: