Избраха Мис “Св. Св. Константин и Елена 2008”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:54 / 17.08.2008
1236
Мис "Св. Св. Константин и Елена 2008" е 24-годишната Таня Радева от Варна. Тя спечели титлата и короната в оспорвания конкурс, който се проведе снощи в курорта "Св. Св. Константин и Елена. Тъмнокосата красавица се е дипломирала тази година в университета в Гренобъл, Франция, където е завършила хотелиерство и ресторантьорство. Преди да замине за страната на Молиер, Таня е учила във варненската професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров". Хубавицата поддържа перфектната си форма с волейбол и плуване и все още не е срещнала любовта на живота си.

Първа подгласничка стана Полина Ангелова, която днес навършва 19 години. Само преди три месеца тя е завършила СОУ "Неофит Бозвели". Догодина Поли ще участва и в кандидатстудентската надпревара, иска да учи "Администрация". По думите й "поддържа външния си вид с ядене и спортува пред телевизора".

14-годишната Емилия Митева, която стана втора подгласничка, през септември ще бъде ученичка в Математическата гимназия във Варна, след като е показала завидни резултати на изпитите за елитни гимназии. Тя влиза в престижното училище с шестица по български език и литература и петица по математика. След хаус-музиката най-много обича да играе тенис на корт и волейбол.

Трите красавици бяха избрани сред 18-те претендентки за титлата "Мис Св. Св. Константин и Елена 2008" от деветчленно жури, председателствано от Красимир Ботушаров - член на Надзорния съвет на Св. Св. Константин и Елена холдинг АД. Членове на журито бяха първата носителка на титлата "Мис Св. Св. Константин и Елена" - Петя Чакърова, мисис България 2003 - Яненка Люцканова, Аля Милушева - дизайнер и др.

"Мис Св. Св. Константин и Елена 2006" - Ирена Иванова предаде короната на Таня Радева, която ще представя комплекса на "Мис Варна 2008". Водещ на събитието беше популярното лице от предаването на бТВ "Огледала" Радост Драганова. Музикалните идоли Шанел и Пламена очароваха над 200-та гости с вокалното си майсторство.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).