Избраха най-красивата абитуриентка за 2024 година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:51 / 03.07.2024
1908
Над 1000 момичета от цялата страна взеха участие в 17-ото издание на националния конкурс на Dir.bg "Най-красива абитуриентка“.

Те споделиха своите незабравими моменти от специалната вечер на своето завършване, наситени с много емоции и вълнения, в над 3150 снимки.

Рая Методиева от Елин Пелин, която се дипломира в СУ "Васил Левски", е победителката за 2024 г.

Тя бе избрана от звездното жури в състав златното момиче на българската художествена гимнастика Боряна Калейн, музикалната звезда на българската сцена Тино, носителката на "Икар" Христина Джурова и миналогодишната победителка в конкурса - прекрасната Мария Тодорова.

18-годишната млада дама впечатли журито с естествена красота, нежно излъчване, обаяние и стилна визия. Тя спечели надпреварата в изключително оспорвано съревнование, в което се включиха момичета не само от цялата страна, но и от Сърбия, Украйна и Северна Македония.

По традиция повече за новата носителка на титлата предстои да разберете в първото ѝ интервю, в рамките на което тя ще обясни какво е усещането да получиш толкова значимо признание. Освен това ще разкаже подробности около специалната вечер на своето дипломиране, както и в каква посока ще я отведат бъдещите ѝ планове.

За момента съвсем леко ще открехнем завесата, като разкрием, че Рая кандидатства в Академията на МВР и обича спорта. Повече за нея обаче предстои да чуете и научите допълнително. 

Конкурсът – много красота, стил и магия

И тази година палитрата от бални рокли беше изключително разнообразна – от класически до авангардни. По-голямата част от претендентките се довериха на класическите цветове - черно, бяло, червено и синьо, а други заложиха на стилна визия в телесни тонове.

Някои от младите дами продължиха традицията, спирайки се на народни носии за своя бал. Други предпочетоха приказни тоалети, рокли с пера или модели тип "русалка“. 

Цялата феерия от цветове, прически, модни тенденции и много красота и настроение може да видите в конкурса "Най-красива абитуриентка“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7):
30.05.2024 Президентът към абитуриентите от инициативата "Подкрепи една мечта": Изберете честно и почтено занимание и вярвайте във възможностите си
30.05.2024 Днес е традиционният абитуриентски бал за младежи без родители, организиран от президента
28.05.2024 Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
25.05.2024 Певецът Галин отново абитуриент
25.05.2024 Антон Хекимян изпрати голяма красавица на бала
19.05.2024 Учител: Абитуриентите, които така щедро плюете днес, са продукт на собствените ви грехове и възможности
Още новини от Любопитни новини:
Малко преди 100-годишния си юбилей: Почина гръцкият композитор Ми...
Тази зима ще бъде по-студена за Европа
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).