Известна красавица сподели, че очаква първата си рожба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:30 / 13.07.2024
1573
Александра Дадарио съобщи прекрасната новина, че е бременна с първото си дете от съпруга си Андрю Форм.

Щастливата новина беше споделена в Instagram от списание Vogue, като изданието написа: "Редно е вече да честитим на @alexandradaddario! Звездата очаква първото си дете от съпруга си, филмовия продуцент Андрю Форм - и най-накрая е готова да говори за това."

38-годишната звезда от "Белият лотос" се омъжи за Андрю преди две години, след като искрите прехвърчаха веднага, когато се запознаха в Ню Йорк по време на пандемията, въпреки 17-годишната разлика във възрастта. В съобщението за бебето бяха включени снимки на Александра, която показва очарователното си бебешко коремче.

На една от щастливите снимки Александра е седнала на кухненски плот, облечена в риза с копчета, небрежно разкопчана в долната част, за да даде на феновете възможност да видят растящото ѝ коремче. На друга снимка тя се усмихва на камерата, докато се излежава на легло в ексклузивната фотосесия в стил 60-те години на миналия век.

Феновете побързаха да обсипят бъдещата майка със съобщения с поздравления. Сред поздравителните коментари се намериха и такива, които се чудят: "Поздравления, но защо напоследък всички са бременни! Има ли някакъв краен срок?" Интернет потребителят явно визира още няколко бременности на знаменитости от последните месеци, като например Хейли Бийбър и Марго Роби, които също са в очакване на първите си отрочета. Именно това отбеляза и Александра в поста си към първата снимка, която публикува като бременна:

"Вълнувам се, че детето ми ще ходи на детска градина с децата на Марго Роби и Хейли Бийбър."

На фона на щастливата новина за бременността на Александра, тя претърпя и някои не особено хубави неща. Актрисата е станала жертва на ужасяващ инцидент, когато мъж със зареден пистолет се е опитал да влезе в имота ѝ.

Преди две години служители на полицията на Лос Анджелис пристигнали в дома на звездата от "Спасители на плажа", за да открият натрапника навън. TMZ съобщи, че мъжът е крещял на Александра и е отказал да сътрудничи на полицията, предава "Факти".

След отказа му полицаите го задържали и претърсили автомобила му, където открили зареден пистолет. Според изданието впоследствие той е бил арестуван за притежание на скрито оръжие.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1359):
10.09.2024 Бен Афлек живее в страх от Дженифър Лопес
10.09.2024 "Закрила на детето" спря български гей филм заради участието на непълнолетен ром
10.09.2024 Георги Любенов се завръща по БНТ
10.09.2024 Звездна БГ двойка продаде мебелите си
10.09.2024 Знаменитостите, които отслабнаха с по 100 килограма
10.09.2024 Виктория Капитонова се е омъжила?
Още новини от Любопитни новини:
Какво значи, когато "ни играе окото"?
Силни магнитни бури удрят Земята, ето кога
Георги Любенов се завръща по БНТ
Звездна БГ двойка продаде мебелите си
Виктория Капитонова се е омъжила?
Meteo Bulgaria предупреди: Силни бури обхващат тези райони


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).