Известна моделка е втората водеща до Александър Сано в "Островът на 100-те гривни"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:24 / 28.05.2024
3927
Любимите лица Диляна Попова и Александър Сано са водещите на първия сезон на "Островът на 100-те гривни“ в България. Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. 

Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

Диляна и Александър ще съпреживеят заедно с приключенците най-интригуващите битки за надмощие, различните изпитания за ума, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.

"Да бъда водеща и то на такъв формат е изключително предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и жени, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме.“ - споделя Диляна Попова.

"Със сигурност е много хубаво да имаш до себе си партньор, с когото да се подкрепяте в едно подобно преживяване. В оригинала на формата водещият е един. Затова се радвам, че ние ще разчупим правилата, а най-хубавото е, че ще го направим с Диляна“ – допълва водещият Александър Сано.

Снимките на първия сезон на "Островът на 100-те гривни" ще бъдат през лятото на една от най-екзотичните дестинации в света. Там, участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват, далеч от комфорта на цивилизацията и да създадат общество със свои собствени правила, в което най-голямото богатство е на ръцете им – гривната.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).