Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да промените интериора си по фън шуй, за да подобрите живота си
Автор: Екип Varna24.bg 08:17 / 11.09.2024Коментари (0)1035
©
Може да вярвате или да не вярвате в източното учение фън шуй. Но ние смятаме, че трябва да се опитате да следвате законите на древната практика. Поне за известно време. А какво ще стане, ако от това наистина се получи нещо? Във всеки случай не губите нищо. Подбрахме интересни правила за декора на спалнята, които ще ви помогнат да привлечете любовта и късмета, пише Actualno.com

Боядисайте стените в прасковен цвят

Няма любов? Боядисайте поне една стена в прасковен цвят - един от най-топлите и красиви пастелни цветове в палитрата, който се получава от комбинирането на тъмен шоколад с оранжев тон и капка зелено. Разбира се, не е необходимо да експериментирате с цветовете. Можете да си купите готов такъв. А нюансът може да бъде всякакъв: ако ви липсват спокойствие и хармония, отдайте предпочитание на светлото прасковено, а за да се почувствате по-весели и жизнерадостни, изберете по-наситен цвят.

Важното е, че експертите по фън шуй са сигурни, че спалнята с праскови ще помогне на самотното момиче да привлече достоен спътник, а на омъжената жена - да върне или запази любовта в семейството. В същото време психолози и учени са съгласни с тях, като смятат, че цветът в интериора влияе на мислите ни, а оттам и на живота ни.

Преместете леглото до прозореца

Трябва да преместите леглото правилно. Експертите по фъншуй смятат, че мястото за спане трябва да бъде разположено така, че главата да се намира до прозореца, а краката да са насочени към входната врата. По този начин енергията в къщата ще функционира правилно, привличайки късмет и щастие. И почти забравих: леглото задължително трябва да е двойно.

Купете или нарисувайте картина с розови божури

Розовите божури според фън шуй са основният символ на любовта. Разбира се, живите цветя не е разумно да се използват (красиви са, но не са дълготрайни). Но картина или снимка е точно това, от което се нуждаете! Специалистите съветват да я окачите пред входа на спалнята. Въпреки че над леглото изображението също няма да донесе нищо лошо. Но обърнете внимание! Веднага щом се омъжите, незабавно махнете снимката с божури от дома си, в противен случай съпругът ви, гледайки тези красиви цветя, от излишък на чувства може да стане твърде фриволен.

Украсете стаята с кристали

Кристалите, както знаем, могат да се използват не само като бижута, но и за украса на помещения. Основното нещо е да изберете правилния камък и да определите зоната на помещението. За привличане на взаимна любов или укрепване на съществуващи взаимоотношения експертите по фън шуй препоръчват поставянето на розов кварц в югозападната част на спалнята.

Още: 9 фън шуй съвета, за да носят картините енергия във вашия дом

 

Подредете сдвоени фигурки върху масата

"Ако искате нещо, представете си, че вече го имате“, съветват много психолози. Експертите по фън шуй са съгласни с тях. Те предлагат да украсите апартамента със сдвоени елементи, които биха могли да асоциират вас и годеника ви. Статуетките могат да бъдат всякакви: момче и момиче, мъж и жена, котка и котарак... Ако се впуснем в източната философия обаче, за символи на чистата и вечна любов все още се смятат гълъбите и лебедите.

Използвайте подова или настолна лампа

 

Дори спалнята да е добре осветена, все пак използвайте допълнително осветление. Но само в югозападния сектор, който е отговорен за любовта. Просто включете светлината за няколко часа, привличайки енергията на щастието и топлината в дома си.

Запалете ароматни свещи

Ароматните свещи могат както да успокоят, така и да помогнат за сбъдването на дадено желание. Например според експертите любовта се привлича от аромати като жасмин, здравец, кедър и иланг-иланг.

Дръжте шоколад в стаята

Не ви трябват шоколадови бонбони вкъщи, за да ги ядете вечер и... да не се поберете в старите си дънки след това. Просто шоколадът е един от символите на любовта и романтиката според фън шуй. Като цяло тренирайте волята си и дръжте сладкишите в стаята си като декорация. И за предпочитане в красива ваза.

Почиствайте по-често

Не само експертите по фън шуй, но и много психолози уверяват, че чистата стая е гарант за щастлив живот. Затова не допускайте в дома си ненужни предмети и със сигурност не прах и мръсотия.

Между другото, необходимо е да почиствате правилно и апартамента. Според източните учения например не трябва да метете прах и боклуци от ъглите към центъра, трябва да се отървете от боклука на място.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
Мигрантски натиск към България
Борба за влияние в Близкия Изток
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: