Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как се печели от онлайн ротативки?
Автор: Екип Varna24.bg 16:59 / 12.04.2023Коментари (0)1434
©
Някога им казваха разговорно “машинките", а сега ги наричаме слот игри. Говорим за едно нещо, независимо дали се практикува в наземен хазартен обект или в онлайн бетинг платформа. Става дума за любимите на мнозина ротативки, които изживяват истински бум в интернет среда. Именно този вид игри са най-масовите при повечето букмейкъри, като можем да открием огромно разнообразие в лицензираните сайтове за залози. Изборът е много богат в казино Efbet, където намираме заглавия на най-реномираните световни производители на съдържание като Pragmatic Play, Microgaming, Amusnet (компанията беше позната доскоро като EGT), CT Interactive, Amatic и други.

Колко линии са печеливши?

При ротативките от старата школа обикновено имаше само една възможна печеливша комбинация - трябваше да се съберат еднакви символи на централната хоризонтална линия, за да донесат възвръщаемост. При класическите машинки структурата също е по-опростена - три реда, три “барабана", които се въртят, докато спрат и видим подредбата на картите. Онлайн слотовете осезаемо разширяват опциите, като за “златен стандарт" онлайн се приема слот с 5 колони и 3 или 4 реда. Има обаче и много по-сложни и екстравагантни варианти, при които броят на хоризонталите и вертикалите може да бъде значително по-голям.

Що се отнася до печелившите комбинации, то в сайтовете срещаме преди всичко мултилинейни ротативки. Малко са вече тези игри, при които има само една възможна успешна конфигурация. При най-популярните интернет слотове може да има 10, 20, 40, дори 100 включени линии. Някои игри дават възможност за регулиране на използваните конфигурации, при други техният брой е фиксиран на максимума. А в последните години се появи и концепцията Megaways, при която изобщо не говорим за линии, а за комбинации между еднакви символи на съседни колони. При някои игри, базирани върху тази идея, могат да съществуват буквално хиляди варианти за печалба.

Посоката има значение

И при стандартните, и при иновативните слотове в интернет не е задължително да имаме едни и същи карти на всяка колона, но е важно те да бъдат разположени на съседни вертикали- Освен това е ключово къде се намира първият символ от комбинацията, за да се определи ще има ли изобщо печалба или не. За огромната част от онлайн ротативките важи принципът “отляво надясно". Това означава, че една комбинация трябва да започна от най-лявата колона, за да донесе възвръщаемост. Ако нямаме необходимия символ на първия барабан, не печелим нищо, дори оттам надясно да се образува подредба, която се вписва в рамките на успешните конфигурации.

А иначе има доста игра, при които залагащият си връща част от заложените пари, когато се засекат три или дори само два еднакви символа. Но ако условието за посоката не е спазено, печалба няма да има. Разбира се, има и слотове, при които посоката е различна, като комбинациите се нареждат отдясно наляво. Има и двупосочни “машинки", които са най-благодатни към играчите, тъй като печалба може да се формира и в двете посоки, стига да има карта на някоя от крайните колони. А при максимална комбинация (например 5 от 5 барабана с еднакви изображения) спечеленото дори се удвоява!

Но все пак този вид игри са малък процент, а като цяло преобладават ротативките, при които се тръгва от най-лявата колона. Но това правило е добре познато на почитателите на хазартната тръпка, които пренасят развлечението си от традиционната зала към компютъра и телефона.

Участието в хазартни игри би могло да доведе до зависимост - играйте разумно! Съвети за отговорно поведение при игри със залози може да откриете на https://otgovorna-igra.com/bg/.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Мигрантски натиск към България
Лоша инфраструктура във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: