Как сестрата на Кейт Мидълтън поддържа топ форма след раждане на три деца?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:44
321
Кейт Мидълтън може и да преживява трудни месеци напоследък, след като през март съобщи, че е диагностицирана с рак. Но здравословният й режим до момента, както и активният й начин на живот със сигурност оказват положително влияние върху възстановяването й.

Принцесата на Уелс не е единствената от семейство Мидълтън, която поддържа балансирана диета на хранене и спортува много. Подобно на нея и по-малката й сестра Пипа Мидълтън също живее здравословно и практикува много физически активности.

40-годишната Пипа, която е омъжена за финансиста Джеймс Матюс, с когото имат три деца, още от малка спортува много. Снимките, на които практикува джогинг, триатлон, колоездене и дори ветроходство са доказателство за това.

Пипа обаче внимава и с храненето си, както самата тя разкрива в интервю за Hello от 2016 г. "Опитват се да ям пълнозърнести и заредени с енергия въглехидрати и да се храня по три пъти на ден. Увеличавам порциите в зависимост от нивото на тренировките ми, като наблягам на кафяв ориз, леща, киноа, сладки картофи, както и овесена каша и препечен ръжен хляб за закуска."

Мидълтън обаче подчертава, че не робува на диетата си и е по-стриктна, когато й предстои да участва в спортно събитие. Седмица преди него напълно изключва алкохола, захарта и преработените храни. В останалото време "се наслаждава на храната".

За закуска обикновено набляга на овесената каша, тост с авокадо или рохки яйца с препечен хляб. Не пропуска и здравословен обяд, макар че си позволява по чаша вино с него, ако не й предстои тренировка.

Вечерята е време за семейството, затова Пипа Мидълтън приготвя добре балансирана и питателна храна за семейството си у дома. Много често залага на риба, морски дарове, кафяв ориз и варива, предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1566):
23.09.2024 Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
23.09.2024 Хавиер Бардем каза най-милите неща за съпругата си Пенелопе Крус
23.09.2024 Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
23.09.2024 Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват на малкия екран
23.09.2024 Доц. д-р Мариана Тодорова: "Фокус" прави революция, само няколко държави в света ползват AI за новини в радио
23.09.2024 Къде изчезна? Зрителите останаха изненадани от "Преди обед"
Още новини от Любопитни новини:
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...
Доц. д-р Мариана Тодорова: "Фокус" прави революция, само няколко ...
Астролог: Не взимайте важни решения в този период! Без спонтанни ...
Къде изчезна? Зрителите останаха изненадани от "Преди обед"
БГ чалга легенда става на 73 години!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).