Каква е тайната на перфектния суджук?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51
202
Пресен суджук и младо вино - за тази добра комбинация се събраха стотици в шуменското село Кюлевча. На място организаторите приготвиха над 600 килограма специалитет по местна рецепта и няколко казана боб към него. Гостите можеха да дегустират различни видове вина, сред които и младо "Божоле". Сомелиери оценяваха най-доброто вина в три категории - бяло, червено и розе. Фестивалът, който се организира за 11-а поредна година, привлича с вкусове и аромати хора от цялата страна.

"Няма тайна в рецептата. Всеки го прави по различни рецепти. Най-важното е да се прави с любов", каза пред NOVA кметът и председател на НЧ "Каменен стълб 1888"- с. Кюлевча Веселин Тодоров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нови изненадващи подробности за лечението на Кейт Мидълтън
Намаленият прием на захар в ранна възраст може да предпази детето...
Gооglе бeзнaдeжднo зaтъвa в бoклyк
Бъдете модерни! Време е да замените автомобила си с други алтерна...
Почина известен моден дизайнер
Бивш депутат стана готвач


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).