Каква е тайната на перфектния суджук?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:51 / 02.11.2024
1208
Пресен суджук и младо вино - за тази добра комбинация се събраха стотици в шуменското село Кюлевча. На място организаторите приготвиха над 600 килограма специалитет по местна рецепта и няколко казана боб към него. Гостите можеха да дегустират различни видове вина, сред които и младо "Божоле". Сомелиери оценяваха най-доброто вина в три категории - бяло, червено и розе. Фестивалът, който се организира за 11-а поредна година, привлича с вкусове и аромати хора от цялата страна.

"Няма тайна в рецептата. Всеки го прави по различни рецепти. Най-важното е да се прави с любов", каза пред NOVA кметът и председател на НЧ "Каменен стълб 1888"- с. Кюлевча Веселин Тодоров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
"Нова Македония": Твърденията за обща история на българи и македо...
Български пилот: Не, самолетът не "мързелува" на връщане, причина...
Учени: Кафето увеличава броя на един вид бактерии в тялото ни
Любима актриса от "Островът на обречените" и "Клюкарката" празнув...
Връхлита ни силна магнитна буря
Празник е! Красиви имена имат повод да почерпят!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).