Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво влияние ни оказват различните лунни фази?
Автор: Екип Varna24.bg 17:26 / 01.06.2024Коментари (0)1142
©
Луната е онази мистериозна сфера от космоса, която привлича човешкото внимание от древни времена. Влиянието му върху живота ни се обсъжда и изучава от хиляди години. Какви точно тайни крие то и как това знание може да ни помогне в ежедневието?

Нека да разгледаме как различните фази на Луната могат да повлияят на нашето физическо и емоционално състояние, както и на успеха в нашите дела.

Как лунните фази влияят на любовта, кариерата и финансите

Пълнолуние: Борба с вътрешни демони

Най-мистериозната и мистична от всички фази на луната е пълнолунието. Тези дни, според древните вярвания, "злите духове“ уж ходят на лов. Въпреки че научната общност може да е скептична по този въпрос, остава фактът, че човешките емоции и действия може да са по-нестабилни по време на пълнолуние. Нивото на агресия се повишава, което може да доведе до конфликти в отношенията, както и повишен риск от необмислени действия. Безсънието и обострянето на хронични заболявания също могат да бъдат често срещани в тези дни.

За да смекчите ефекта от пълнолунието, е важно да създадете спокойна и позитивна среда около себе си. Медитацията, разходките на открито и други техники за релаксация могат да ви помогнат да балансирате емоционалното си състояние. Също така в тези дни трябва да избягвате прекомерната умора и стрес, алкохола и филмите на ужасите.

Нарастваща луна: Време за действие

Периодът на нарастваща Луна се счита за благоприятен за активни действия. Това е времето, когато енергията ни нараства и се чувстваме по-мотивирани. Това е страхотен момент да започнете нови проекти, да се отървете от вредните навици и да подобрите цялостното здраве на тялото си. Всички усилия, насочени към постигане на цели през този период, обикновено носят добри резултати.

Намаляваща луна: Време за заземяване

По време на намаляваща луна енергията ни започва да намалява и това може да предизвика усещане за спокойствие и заземяване. Важно е да отделите време и да продължите да упорствате въпреки загубата на мотивация. Това е времето, в което можете спокойно да завършите започнатите неща, без да се стремите към нови начала.

Новолуние: Време е за рестартиране

Най-мистериозният период е, когато Луната е напълно скрита от погледа ни. Тези дни често възникват чувства на тъга, униние и депресия. Това е време, когато сме склонни да приемаме себе си и постиженията си твърде сурово. Новолунието обаче може да бъде и време за нулиране, където можем да направим равносметка на нашите цели и планове за бъдещето.

В заключение, въпреки че много учени продължават да обсъждат влиянието на Луната върху живота ни, важно е да помним, че ние сме господари на собствената си съдба, припомня actualno.com. Най-важното умение е способността да чувате себе си и емоциите си, да вземате решения съзнателно и отговорно, независимо от фазата на луната.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Отношенията София-Скопие
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: