Канадска метъл банда идва с нов албум в Каварна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:39 / 10.05.2010
875
Канадската метъл банда Annihilator, в лицето на безупречния Jeff Waters, пристига за участие в последния ден на тазгодишния КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - 25-ти юли с чисто нов албум. Той ще е тринадесети по ред за бандата, озаглавен e "Annihilator" и ще се появи на пазара в Европа и САЩ на 17-ти май. Някои от вече готовите парчета от новата тава са достъпни за прослушване от феновете, на официалният сайт на групата. Пак там е поместена и обща снимка на Jeff Waters и Paul Landers от Rammstein от съместното им участието в "Musikmesse" във Frankfurt от края на м.март. В четиридневният форум Jeff Waters демонстрира умения с китара пред гости и фенове, а накрая раздаде и автографи с широка усмивка на лице. За феновете си в Каварна Jeff Waters обещава специална среща на която да разпише всякакви фенски материали - снимки, инструменти, тениски. Предложението дойде от самият Jeff, а организаторите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 приеха идеята и я предложиха на всяка от останалите гостуващи банди, в рамките на фестивала.

Друга от звездните участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - Tarja Turunen също подготвя нов албум, а в края на миналата седмица официално представи и неговата обложка. Албумът ще се кава "What Lies Beneath", а визията му е дело на дизайнера Dirk Rudolph, с който Тarja работи не за първи път. Официалното му появяване на пазара се очаква след датите на фестивала. В летните си участия, в това число и 23-ти юли , когато ще видим Tarja в Каварна, тя обещава да подгрее публиката и с някой от новите парчета.

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще се проведе в периода 23-ти - 25-ти юли 2010 в Каварна. Организаторите от Лауд Консертс и Община Каварна вече пуснаха в продажба и еднодневните билети за тридневното рок събитие. Цените са както следва: еднодневен билет - 40лв, тридневен билет за фестивала - 90лв. Местата, на които можете да ги намерите са в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

В рамките на трите дни на Каварна Рок Фест 2010 ще гостуват:
На 23-ти юли - метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica , Leaves' Eyes и Atrocity. На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Korpiklaani. На 25-ти юли ще видим - Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).