Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Канадска метъл банда идва с нов албум в Каварна
Автор: Екип Varna24.bg 11:39 / 10.05.2010Коментари (0)875
©
Канадската метъл банда Annihilator, в лицето на безупречния Jeff Waters, пристига за участие в последния ден на тазгодишния КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - 25-ти юли с чисто нов албум. Той ще е тринадесети по ред за бандата, озаглавен e "Annihilator" и ще се появи на пазара в Европа и САЩ на 17-ти май. Някои от вече готовите парчета от новата тава са достъпни за прослушване от феновете, на официалният сайт на групата. Пак там е поместена и обща снимка на Jeff Waters и Paul Landers от Rammstein от съместното им участието в "Musikmesse" във Frankfurt от края на м.март. В четиридневният форум Jeff Waters демонстрира умения с китара пред гости и фенове, а накрая раздаде и автографи с широка усмивка на лице. За феновете си в Каварна Jeff Waters обещава специална среща на която да разпише всякакви фенски материали - снимки, инструменти, тениски. Предложението дойде от самият Jeff, а организаторите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 приеха идеята и я предложиха на всяка от останалите гостуващи банди, в рамките на фестивала.

Друга от звездните участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 - Tarja Turunen също подготвя нов албум, а в края на миналата седмица официално представи и неговата обложка. Албумът ще се кава "What Lies Beneath", а визията му е дело на дизайнера Dirk Rudolph, с който Тarja работи не за първи път. Официалното му появяване на пазара се очаква след датите на фестивала. В летните си участия, в това число и 23-ти юли , когато ще видим Tarja в Каварна, тя обещава да подгрее публиката и с някой от новите парчета.

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще се проведе в периода 23-ти - 25-ти юли 2010 в Каварна. Организаторите от Лауд Консертс и Община Каварна вече пуснаха в продажба и еднодневните билети за тридневното рок събитие. Цените са както следва: еднодневен билет - 40лв, тридневен билет за фестивала - 90лв. Местата, на които можете да ги намерите са в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

В рамките на трите дни на Каварна Рок Фест 2010 ще гостуват:
На 23-ти юли - метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica , Leaves' Eyes и Atrocity. На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Korpiklaani. На 25-ти юли ще видим - Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: