Кание Уест с нови обвинения в съда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:00
210
След като няколко месеца всички говореха за Кание Уест и Бианка Ченсори заради провокативните им изяви, напоследък те сякаш изчезнаха от публичното пространство. И така до миналата седмица, когато се разпространи новината, че двамата са пред развод.

Докато някои очакват официално потвърждение, че се разделят, а други смятат, че това е просто временна криза, която ще успеят да преживеят, рапърът отново се превърна в гореща тема за коментари заради нови обвинения, които получи.

В края на миналата седмица бивш служител на Кание Уест повдигна обвинения срещу него за това, че го е принуждавал да следи и шпионира бившата му съпруга Ким Кардашиян. Йе е правил същото и с настоящата си Бианка Ченсори, твърди Джон Доу.

Той също така споделя пред съда, че със задачите, които му е възлагал, рапърът му е причинил "емоционален стрес" и многократно е нарушил трудовия кодекс. Позволявал си е да използва и форми на насилие, без да се уточнява точно какви.

Доу е бил заставен от своя работодател да следи Ким Кардашиян и другите от семейството й, а подозренията му са, че Кание Уест има тесни връзки с представители на подземния свят и дори изразява предположения, че може да е замесен в престъпни дейности като трафик на жени.

Освен това бившият служител на рапъра е трябва да назначи други хора, които да следят Бианка Ченсори, без тя да разбира за това, докато е била в Австралия, за да се види със семейството си. По думите му, поведение на рапъра е станало още по-властно, когато преди няколко месеца реши да си извади всички зъби и да ги замени с титаниеви. Именно тогава е започнал да използва и азотен оксид (райски газ), който явно също е оказал влияние на начина, по който се държи, предава People.

А когато Доу, който е военен ветеран, се е опитал да говори с екипа на Йе за неговите проблеми и зависимости, скоро след това е получил обаждане то самия него, в което той си е позволил да го обижда жестоко и дори да му отправя смъртни заплахи. И сега заради целия този преживян стрес, бившият служител на Кание Уест му търси през съда седемцифрено обезщетение. А какво ще кажат другите жертви - Ким и Бианка, предстои да разберем, предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1989):
14.10.2024 Продадоха железния трон от "Игра на тронове" за баснословна сума
14.10.2024 Скандалът с Пи Диди накара Аштън Къчър и Мила Кунис да желаят да напуснат
САЩ? 
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
14.10.2024 Психолог: Риалити форматите променят представата на човек за
действителността
14.10.2024 Лора Георгиева роди второто си дете
14.10.2024 Борбата свърши: Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от "Игри на тронове" 
Още новини от Любопитни новини:
Борбата свърши: Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от ...
Експерти: Навсякъде, откъдето минава алкохолът в тялото, има дире...
Един от най-големите ни оператори финaлизиpa мaщaбeн проект за на...
Нана Гладуиш с нова луксозна придобивка 
Изгониха го от "Биг Брадър", но той пак намери как да се оправдае...
Лепа Брена взриви два 5-звездни хотела на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).