Каварна сме островче на нормалната и хубава музика, която подтиква и мотивира към по-хубави неща, смята кмета Цонко Цонев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 30.05.2008
927
Утре ще бъде голямото шоу на „Апокалиптика", които в момента пътуват от САЩ. Те ще изнесат безплатен концерт в центъра на град Каварна. Те ще представят новия си албум. Подгряваща група „Стрингс". Това каза Цонко Цонев, кмет на Каварна, в интервю за предаването "Преди всички" на БНР. Той обясни още, че утре ще бъде открит и туристическият сезон в град Каварна. „Плажовете ще бъдат готови за всички, които искат да ги ползват на територията на общината", допълни Цонев. Кметът обясни, че иска откриването на сезона да съвпадне с реалното състояние на плажовете, на туристическите услуги в града. „Постарахме се утре да се случат и формалното и истинското откриване на туристическия сезон", поясни Цонко Цонев.
По думите му за този сезон се предвижда Джулай морнинг фестивал, на който на 1 юли ще се посрещне изгревът на слънцето. „Този път голямата изненада е присъствието на Кен Хенсли, кийбордът на „Юрая Хиийп", поясни още кметът на Каварна. „Тук в Каварна сме си едно островче на нормалната, хубава музика, която подтиква и мотивира към по-хубави неща почитателите й", каза още Цонко Цонев.


Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ето какъв празник е днес!
Какво време ни очаква днес?
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).