Кейт Мидълтън поставила ултиматум на Уилям

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:10 / 20.10.2024
443
Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да изглеждат като идеалната двойка, но дори и перфектното семейство крие скелети в килера.

Принцесата на Уелс е поставила ултиматум на принца след "неприемливото“ му поведение на публично място, пише Mirror US, позовавайки се на кралския експерт Кейти Никъл. Случката е от 2007 г. и почти е коствала връзката между младите тогава влюбени. Но в крайна сметка престолонаследникът заложил на страстта към своята любима и е съгласил с нейните условия.

Кейт се почувствала напълно унизена, защото Уилям се е отнесъл с нея "като изтривалка“, а безгрижното му поведение сериозно ударили нейния имидж. Въпреки, че медиите вече спрягаха госпожица Мидълтън за съпруга на бъдещия крал, той на няколко пъти бил хванат да се занимава с фриволна комуникация с жени в нощни клубове.

"Тя години наред търпеше момичетата да се задяват с приятеля й и за известно време го намираше за смешно и дори ласкателно. Но когато чашата преля, тя му постави ултиматум и каза, че всеки път, когато се държи така на публично място, той вреди на нейния имидж, както и на своя собствен“, споделя пред изданието приятелка на Кейт, която предпочете да остане анонимна.

Кейт и принц Уилям се венчаха през 2011 година, а денят на сватбата им бе обявен за национален празник за всички британски територии, включително Бермудските острови, Фолкледнските о-ви и островите Търкс и Кайкос.

Общите разходи за сватбата бяха оценени на 34 милиона долара по онова време.

Днес двамата имат три деца - бъдещият престолонаследник Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2106):
20.10.2024 Помните ли Ли Лана? Ето какви ги върши сега
20.10.2024 Лора Крумова се издъни пред Азис ефир
20.10.2024 След 20 години тя се завърна
20.10.2024 Популярен тв продуцент стана на 50
20.10.2024 Лита, съпругата на Гунди: След смъртта му ударите на властта се изсипаха върху нас, късаха се некролози, имаше забрани
20.10.2024 Бен Афлек се върна при бившата Дженифър, но не Лопес
Още новини от Любопитни новини:
Лита, съпругата на Гунди: След смъртта му ударите на властта се и...
Лора Крумова се издъни пред Азис ефир
Актрисата и майка на 6 деца Ирена Милянкова: Чувствах се виновна,...
Собственик на автосервиз: Летните гуми имат повече полиестер, пре...
Митко Щерев от "Диана Експрес" казва "Сбогом"
Този здравословен зеленчук е пълен с витамини, които играят решав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).