Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кейт Мидълтън с лично изявление
©
Кейт Мидълтън издаде ново съобщение, за да отбележи Седмицата за информираност за загубата на бебета.

На 15 октомври 42-годишната принцеса на Уелс изпрати думи на подкрепа в социалните медии до онези, които се справят със загубата на дете. Седмицата на осведомеността за загубата на бебета се отбелязва в Обединеното кралство от 9 октомври до 15 октомври и принцеса Кейт спомена "вълната от светлина“, която се случва тази вечер, пише People.

"Седмицата за информираност за загубата на бебе е толкова важен момент за подкрепа на онези, които са преживели опустошението от загубата на бебе“, написа принцеса Кейт в профила X , който споделя с принц Уилям .

"Изпращам любов, сила и надежда на всеки засегнат“, продължи тя, добавяйки хаштага "#WaveofLight “.

Принцесата на Уелс подписа публикацията с "C", стенограма за първото й име, Катрин, и за да сигнализира, че съобщението идва директно от нея, вместо от някой от нейния комуникационен екип.

Седмицата за информираност за загубата на бебета започна като Ден за информираност за загубата на бебета в Обединеното кралство през 2002 г., стартирана от група родители, вдъхновени от Деня за възпоменание на загубата на бебета и бременността на 15 октомври в САЩ, според неговия уебсайт . Днес Седмицата за информираност за загубата на бебето и нейният едноименен съюз работят в подкрепа на опечалени родители и семейства, повишават осведомеността относно бременността и загубата на бебе и ускоряват грижите за всеки засегнат и предотвратяването на бъдеща бременност и загуба на бебе.

Съобщението на принцеса Кейт беше придружено със снимка на светеща свещ от британската марка Plum & Ashby. Бурканът беше щампован с етикет Wave of Light, свързващ хаштага, който затвори нейния пост. Седмицата за информираност за загубата на бебета кулминира в глобална " Вълна от светлина “, където хората са поканени да запалят свещ в 19:00 ч. местно време и да я горят поне един час, за да си спомнят за бебетата, които са били изгубени твърде рано. 

Катрин, принцесата на Уелс, присъства на служба за възпоменание на живота на Нейно покойно величество кралица Елизабет в катедралата Сейнт Дейвидс на 8 септември 2023 г. в Сейнт Дейвидс, Уелс. 

Кейт Мидълтън беше "развълнувана“ и "съпричастна“ към родителите, които са претърпели загуба на бебе по време на емоционално посещение

Принцесата на Уелс е съсредоточила голяма част от своята кралска работа върху бебета, деца и майки. Преди това тя излезе по време на Седмицата на осведомеността за загубата на бебета през 2020 г., за да посети Института по репродуктивна биология и биология на развитието в Имперския колеж в Лондон, за да чуе за изследване на загубата на бебета по време на бременност и преждевременни раждания.

Принцеса Кейт и принц Уилям са родители на принц Джордж , 11, принцеса Шарлот , 9, и принц Луис , 6, и преди това изпратиха думи на подкрепа в  социалните медии,  за да отбележат Седмицата за информираност за загубата на бебета.

Подобно на много семейства по света, кралското семейство е засегнато от загуба на бебе.  Софи, херцогинята на Единбург, претърпя извънматочна бременност през 2001 г. Зара Тиндал сподели през 2018 г., че е имала втори спонтанен аборт, преди да се роди второто й дете, дъщеря Лена, а  Меган Маркъл разкри през ноември 2020 г., че е имала спонтанен аборт това лято, около година след  раждането на нейния син, принц Арчи .

 

 

 

 

 

 

 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Отношенията София-Скопие
Формула 3 сезон 2024/25
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: