Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:43
333
Кейт Уинслет призна, че емблематичната сцена с вратата във филма "Титаник“ е била заснета в резервоар с височина до кръста.

В сцената от блокбъстъра от 1997 г. Роуз (Уинслет) се качва на плаваща врата, след като прочутият океански лайнер е потънал под ледените вълни, докато любимият ѝ Джак (Леонардо ди Каприо) се държи за нея. 48-годишната актриса описа заснемането на сцената не толкова впечатляващо, колкото изглежда на екрана.

"Това беше доста неудобен резервоар. Този резервоар беше с височина до кръста. Така че най-напред редовно си казвах: "Уф, мога ли да отида да тоалетната?“, а после ставах, слизах от вратата, отивах до ръба на резервоара, който беше на около метър висок, и буквално трябваше да преметна крак, да изляза от резервоара и да отида до тоалетната, а след това да се върна и отново да се покатеря на вратата“, заяви тя по време на участието си в подкаста "Happy Sad Confused“ пред водещия Джош Хоровиц.

Звездата от "Аватар 2“ се пошегува, че не трябва да разкрива тези тайни на филмовото изкуство, защото режисьорът Джеймс Камерън ще я смъмри за това.

"Ужасно е да призная тези неща… Лео е, за жалост, на колене на дъното на резервоара. Не трябва да споделям никои от тези неща. Джеймс Камерън ще ми позвъни: "Защо им казваш всичко това?“, каза Уинслет.

Актрисата обясни, че последните 20 минути от филма са били заснети изцяло с автоматизирана замяна на диалога, тъй като постоянното блъскане на вода от резервоара е заглушавало нейните реплики и тези на Ди Каприо.

"Имаше постоянно бучене на вода и се чуваше постоянният звук на водата“, посочи тя.

Сцената отдавна е предмет на спорове дали Джак е можел да се побере на вратата заедно с Роуз, вместо да остане в ледените води. Кейт се пошегува, че колегата ѝ "вероятно е получил посттравматично стресово разстройство от цялото нещо“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1719):
01.10.2024 Помните ли репликата от "Сексът и градът"– "Пиенето на вино от кутия е пълно падение"...Така ли е?
01.10.2024 Нана Гладуиш с емоционално видео
01.10.2024 Една от най-популярните турски актриси празнува днес
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
Още новини от Любопитни новини:
Борис Джонсън: Кралица Елизабет II страдаше от рак на костите
Помните ли репликата от "Сексът и градът"– "Пиенето на вино от ку...
Нана Гладуиш с емоционално видео
Една от най-популярните турски актриси празнува днес
Знаете ли какво е "инфодемия" и как да се предпазите?
Идва нова порция студ в края на седмицата, на места и сняг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).