Китин за бицепсите на Калина: Отразяват се добре на красивото й лице

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:57 / 26.06.2024
1298
Царският зет Китин Муньос не се притеснява от странния мускулест външен вид на съпругата си, след като последните й снимки взривиха социалните мрежи.

Щерката на цар Симеон дойде на погребението на прадядо си Фердинанд в двореца Врана на 29 май с рокля без ръкави, която разкри страховитите й бицепси.

Китин обаче не се тревожи от това и похвали "отличната физическа форма“ на жена си, която той приписва на "здравословен начин на живот, ежедневни тренировки и добро хранене“. "Нещо, което се отразява не само на добрия й мускулен тонус, но и на красивото й лице“, казва испанският навигатор за своята "най-скъпа жена“, цитиран от сайта boredpanda.

Наложи се обаче 52-годишната княгиня да даде повече подробности за физическата си трансформация. Тя се описва като спортистка. "Посветих се на тренировките с тежести. Аз съм спортистка“, обяснява тя пред изданието LOC. Преди време сп. "Мадам Фигаро“ подчерта, че Калина има петнадесетгодишна кариера като професионална ездачка.

По повод снимките в социалните мрежи, станали вирусни, испанските медии напомнят и кардиналните промени в лицето на княгинята във времето. Китин от няколко години обяснява пластичните операции на жена си с медицински проблеми.

Царският зет разказва, че като ученичка Калина има проблеми с предните си зъби и през 1999 г., докато следва в Лондон, отива да й направят коронки. Зъболекарят пробива костта и така започват няколко поред операции на носа й заради получени инфекции и усложнения.

"Първоначално изглеждаше като малък проблем: един моряк й каза, че трябва да се промива всеки ден с морска вода, смесена с прясна, и тя така и направи“, обясни навремето Китин пред сп. "Ола“. Става дума за период, в който той - известен мореплавател, е на пътешествие в океана заедно с Калина.

"Невъзможността да отидем в болница и условията в морето доведоха до прогресиране на инфекцията и влошаване, засягайки част от окото. Наложи се спешно да я евакуираме и тя претърпя операция. Приоритет беше да се изчисти инфекцията, но интервенцията нанесе естетически увреждания, които тогава не бяха важни, тъй като жизненоважното беше да се спасят окото и носът - разказва Муньос. - Всички абсурдни теории за различните операции и козметични процедури на Калина не са нищо повече от дезинформация“, твърди съпругът й.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).