Кметът заминава на благотворителен мото-поход за Косово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:25 / 24.05.2010
1270
Варненската група на Международния клуб на мотористите EUROBIKER ще се включи в мотопоход до Косово. В акцията на европейските мотористи, която е с хуманитарна цел, по традиция ще участва и Кметът на Варна Кирил Йорданов. Предвижда се по време на пътуването различни селища в Косово да получат дарения от медицинска техника на обща стойност 600 хиляди лева. До местоназначението си хуманитарната помощ ще бъде пренесена от 7 големи камиона. Тя е осигурена от доброволните дарения на членовете на Международния клуб на мотористите EUROBIKER. С този мотопоход те дават приноса си за взаимото разбирателство, толерантността и сътруничеството между хората в Европа без граници.

Варненската група мотористи потегля днес в 12.30 часа пред сградата на общината. Те ще изминат около 3 000 километра и се очаква да се завърнат във Варна до 29 май.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).