Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кобилкина влюбена отново?
Автор: Екип Varna24.bg 10:52 / 20.06.2024Коментари (0)1287
©
Популярната сексоложка Наталия Кобилкина има нов мъж до себе си, в когото е влюбена. Поне това става ясно от нейните думи, които споделя с последователите си в социалните мрежи. Известно е, че 40-годишната рускиня е разведена и вече от доста време е сама.

"С огромно удоволствие се посвещавам на детето и други деца, кучета, цветя, готвене на здравословна храна. Щастливо влюбена съм и се наслаждавам на любовта с много мъжкия мъж", издава Наталка, без да влиза в допълнителни подробности. Специалистката по сексуални въпроси дори признава, че се изнася временно от дома си и ще остави сина си на бившия мъж за цялата лятна ваканция. Така ще може да се отдаде изцяло на новата си любов, чието име пази в тайна.

"Този месец се изнасям от апартамента си и искам нещо друго. За някакво време просто ще се пусна по потока, по гости, докато детето остане при баща си за ваканция", казва Кобилкина.

Всъщност обаче нейни приближени се съмняват дали това нейно ново гадже не е само въображаемо, защото никой досега не е виждал мадамата с друг мъж. Има слухове, че Наталия ревнува бившия си - гръцкия богаташ Такис Дретакис, който се е уредил с нова, доста по-млада мацка.

Все пак Наталия и Такис са запазили много добри отношения заради общия им син Филип и дори често се виждат. Двамата живеят в Англия.

"Какво може да е по-добро от мъж? Най-добрият бивш мъж. След развода нищо не си дължим един към друг и отношенията ни преминаха на ниво безусловна любов и свобода! Пожелавам на всички такива бивши!", хвали се Кобилкина за отношенията си с Дретакис. Той дори я научил наскоро да играе тенис.

Неотдавна гуруто в сексологията призна, че е получила цели пет предложения за брак след развода си. Едното от тях било от богат тайландец. Кобилкина обаче отрязала всички. Възможно е тази бройка вече да е набъбнала. Наталия не спира да дава и интимни съвети на многото дами, които я следват. Ето какво им споделя за последно тя:

"Глупавата жена държи мъжа си за гърлото, хитрата - за гениталиите, умната - за ръката, а мъдрата - изобщо не го държи". Кобилкина признава, че отношенията с мъж само за секс понякога са много забавни. Стига жената да не иска нещо по-сериозно, пише "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 5893
27.06.2024 »
24.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
22.06.2024 »
21.06.2024 »
предишна страница [ 1/983 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: