Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са лошите момичета на Зодиака?
Автор: Екип Varna24.bg 14:42 / 09.08.2024Коментари (0)1167
©
Във всяка една жена се крие "лошо момиче“, но някои са истински професионалистки! Вижте дали вашата зодия попада в списъка на зодиите бунтарки.

Скорпион

Жената Скорпион е най-доброто "лошо момиче“ на зодиака. Тя ще ви възбуди и ще всее страх в сърцето ви, при това едновременно! Отчасти знойна съблазнителка и фатална жена и отчасти ловец на глави и победител, тя ще бъде една от първите, които ще ви предложат да преследвате бившия си или пък да се разплатят с някой, който е казал нещо лошо за вас.

За нула време жената Скорпион ще накара своя враг и вашия враг да бягат, за да спасят живота си! Тези дами не приемат неуважението с лека ръка, което означава, че образно казано ще ви се нахвърлят, ако говорите с тях по неподходящ начин или се опитате да навредите на близките им. Обикновено носят и естетика на "лошо момиче“ – облечени в кожени якета, високи обувки, скъсани тениски и изобилие от татуировки.

Имайте предвид, че някои Скорпиони също могат да добавят привлекателна женственост към своите тоалети, които им придават измамно невинен вид, пише az-jenata.bg. Независимо дали изглеждат повече като страхливо агне или лъвица, това е едно лошо момиче, с което не бихте искали да си имате работа.

Стрелец

Свободолюбивият Стрелец е лошото момиче, с което копнеете да се установите, защото то е толкова многостранно и уникално – но в крайна сметка просто трябва да бъдете щастливи, че можете да участвате с него в неговите приключения.

Стрелците са склонни да избягват обвързването. Те са едновременно интелектуалната, добре "сглобена“ жена, която искате да заведете у дома при родителите си, и жената, с която споделяте кипяща сексуална химия под чаршафите.

Огнена зодия, която обича лукса, импровизираните пътувания и удоволствието. Игриво флиртуващият Стрелец е готов да опита всичко веднъж, стига това да означава, че може да избяга от ежедневието на скучния светски живот, пише "Факти".

Овен

Една от най-смелите огнени зодии, Овенът е най-доброто "лошо момиче“ и то обича да поема рискове! Жената Овен притежава необходимото количество опасност, за да ви държи в плен, и достатъчно непредсказуемост, за да ви държи на линия.

Свирепият Овен не е от тези, които позволяват на насилника да се измъкне, като се отнася нелюбезно към нея, така че често са също толкова плашещи, колкото и Скорпионът. Но докато жената Скорпион ще лежи в засада, докато съставя перфектен план за победа над враговете си, Овенът е по-вероятно да тръгне срещу тях с пълна сила.

Козирог

Козирогът е "планировчикът“ и определящият целите на екипа на лошите момичета и мозъкът зад операцията. Макар и дамите от тази зодия да изглеждат педантични и перфекционисти отвън, старателният вид е само за показ.

Те са лоши момичета докрай, независимо дали се изкачват по корпоративната стълбица чрез стратегически ходове или изкушават любовник по съблазнителни начини, които само те могат. Козирогът знае как да притежава тъмната си страна толкова, колкото и светлината, и като интегрира и двете, той винаги получава точно това, което иска.



Още по темата: общо новини по темата: 679
10.09.2024 »
09.09.2024 »
07.09.2024 »
06.09.2024 »
05.09.2024 »
03.09.2024 »
предишна страница [ 1/114 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
Процедурата за избор на нов главен прокурор
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: