Кои са лошите момичета на Зодиака?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:42 / 09.08.2024
1190
Във всяка една жена се крие "лошо момиче“, но някои са истински професионалистки! Вижте дали вашата зодия попада в списъка на зодиите бунтарки.

Скорпион

Жената Скорпион е най-доброто "лошо момиче“ на зодиака. Тя ще ви възбуди и ще всее страх в сърцето ви, при това едновременно! Отчасти знойна съблазнителка и фатална жена и отчасти ловец на глави и победител, тя ще бъде една от първите, които ще ви предложат да преследвате бившия си или пък да се разплатят с някой, който е казал нещо лошо за вас.

За нула време жената Скорпион ще накара своя враг и вашия враг да бягат, за да спасят живота си! Тези дами не приемат неуважението с лека ръка, което означава, че образно казано ще ви се нахвърлят, ако говорите с тях по неподходящ начин или се опитате да навредите на близките им. Обикновено носят и естетика на "лошо момиче“ – облечени в кожени якета, високи обувки, скъсани тениски и изобилие от татуировки.

Имайте предвид, че някои Скорпиони също могат да добавят привлекателна женственост към своите тоалети, които им придават измамно невинен вид, пише az-jenata.bg. Независимо дали изглеждат повече като страхливо агне или лъвица, това е едно лошо момиче, с което не бихте искали да си имате работа.

Стрелец

Свободолюбивият Стрелец е лошото момиче, с което копнеете да се установите, защото то е толкова многостранно и уникално – но в крайна сметка просто трябва да бъдете щастливи, че можете да участвате с него в неговите приключения.

Стрелците са склонни да избягват обвързването. Те са едновременно интелектуалната, добре "сглобена“ жена, която искате да заведете у дома при родителите си, и жената, с която споделяте кипяща сексуална химия под чаршафите.

Огнена зодия, която обича лукса, импровизираните пътувания и удоволствието. Игриво флиртуващият Стрелец е готов да опита всичко веднъж, стига това да означава, че може да избяга от ежедневието на скучния светски живот, пише "Факти".

Овен

Една от най-смелите огнени зодии, Овенът е най-доброто "лошо момиче“ и то обича да поема рискове! Жената Овен притежава необходимото количество опасност, за да ви държи в плен, и достатъчно непредсказуемост, за да ви държи на линия.

Свирепият Овен не е от тези, които позволяват на насилника да се измъкне, като се отнася нелюбезно към нея, така че често са също толкова плашещи, колкото и Скорпионът. Но докато жената Скорпион ще лежи в засада, докато съставя перфектен план за победа над враговете си, Овенът е по-вероятно да тръгне срещу тях с пълна сила.

Козирог

Козирогът е "планировчикът“ и определящият целите на екипа на лошите момичета и мозъкът зад операцията. Макар и дамите от тази зодия да изглеждат педантични и перфекционисти отвън, старателният вид е само за показ.

Те са лоши момичета докрай, независимо дали се изкачват по корпоративната стълбица чрез стратегически ходове или изкушават любовник по съблазнителни начини, които само те могат. Козирогът знае как да притежава тъмната си страна толкова, колкото и светлината, и като интегрира и двете, той винаги получава точно това, което иска.

Виж коментарите (0)

Още по темата (685):
17.09.2024 Днешният ден и числото 17 носят много късмет на 4 зодии
16.09.2024 Пълнолунието носи пари на три зодии
15.09.2024 Хороскопът за днес: Овните да не се впускат в любовни връзки
14.09.2024 Астролог: Ето под кои зодиакални знаци са родени щастливците
12.09.2024 Препоръките към всяка една зодия днес - какво да правят и за какво да
внимават
12.09.2024 Нумерологията за 12 септември: Трябва да поемете юздите
Още новини от Любопитни новини:
Експерт: Климатичните промени не чукат на вратата, те вече я разб...
Слънце, но без пясък? Как бреговата ерозия накара плажовете на Ис...
Певицатa Джина Стоева призна къде обича да почива лятото, до Варн...
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Нетипични признаци на опасна болест
Експерт: Последното земетресение във Вранча е най-силното за реги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).