Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Kои зодии имат нужда от най-много сън?
Автор: Екип Varna24.bg 13:27 / 04.10.2023Коментари (0)610
©
Сънят е необходимо условие за оптимално здраве и благополучие, но не всички се нуждаят от него по равно. Има хора, които имат нужда от по-малко сън, докато други прекарват най-голяма част от деня си в обятията на Морфей (богът на съня). В настоящата статия ще разгледаме кои зодии имат нужда от най-много сън. Ако сте любопитни да разберете кои са те, прочетете напред.

Риби

Хората, родени под зодия Риби, често прекарват по-голяма част от деня си в мечти и фантазии. Това може да ги изтощи психически, поради което има нужда да поспят повече от останалите. Рибите са единствените, които могат да заспят дълбоко, дори на шумно място. Те искат минимум 10 часа добър сън, за да ги излекува от дълбоките им мисли.Разбира се, много рядко го получават.

Рак

Хората, родени под зодия Рак, са известни с чувствителността си, което ги прави уязвими към стреса. Затова те имат нужда от повечко време за почивка и релаксация. Раците ще наложат всякакви ограничения за да могат да се посветят на съня си. Те искат най-малко 9 часа сън, за да бъдат готови за новия ден, но това им се случва само от време на време.

Телец

Хората, родени под зодия Телец, са земни същества, които обичат своя комфорт. Те са много дисциплинирани и работят усилено, за да достигнат целите си. Този труд обаче ги изтощава, поради което имат нужда от много почивка и сън. Телецът ще дава всичко, за да възстанови своята енергия. Те искат минимум 8-9 часа сън, за да бъдат готови за новия ден и когато не го получат - са сърдити на всички около тях.

Лъв

Хората, родени под зодия Лъв, знаят как да забавляват другите, но те също имат нужда от внимание и почивка. Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието и да изглежда великолепен, но за да постигне това, трябва да има достатъчно енергия. Те имат нужда от 8-9 часа сън, за да могат да бъдат пълни с жизненост и енергия. Сънът е жизнено важен за поддържане на добро здраве и благополучие, но в зависимост от зодията, можем да имаме различни нужди за сън. Независимо от зодията ни, трябва да се стремим да си почиваме достатъчно, за да можем да се справим с ежедневните предизвикателства. Ако нашата зодия има нужда от повече сън, то ще бъде добре да изградим здрава рутина за съня и да се стремим да посветим достатъчно време за почивка, за да можем да се чувстваме напълно нашарени и готови за новите предизвикателства, писа Actualno.com.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: