Край на тайната: Ивайла Бакалова е бременна в осмия месец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 12.11.2022
2467
Край с мистерията родила ли е в Дубай Ивайла Бакалова! За първи път публикуваме снимки на бременната миска, направени през последните дни. На тях ясно се вижда коремчето на красавицата. Така слухът, че Бакалова е родила през лятото в Дубай и се е разхождала там с количка, е категорично опроверган!

Около Нова година очаква втората си рожба една от най-известните носителки на титлата "Мис България" Ивайла Бакалова! Това потвърдиха и приближени до миската пред "България Днес"!.

Потърсена за коментар, Ивайла Бакалова не отрече, че чака с трепет щастливото събитие, но даде да се разбере, че предпочита да не го огласява. 

"Това е нещо много лично! Не искам да го коментирам - личният живот затова е личен! Отдавна съм излязла от публичното пространство", заяви миската.

Спекулациите, че Ивайла е родила тайно в емирството и вече си бута количката по моловете, са стигнали до нея и са предизвикали реакция със смях.

"Кой каквото иска да си пише. Спрях да опровергавам лъжите, но хората им вярват", коментира Бакалова писанията по свой адрес. 

Само ден по-рано миската празнува имения ден на порасналата си щерка Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански-Вълка. Миналата година момичето завърши средното си образование, а бала си отпразнува в заведението на половинката на майка си - бизнесмена Веселин Денков.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6920):
27.07.2024 Тихомир Георгиев, DJ Тишо: Най-голямото предизвикателство пред независимите изпълнители са представянето им в медиите и финансирането на собствените им продукти
17.05.2024 Тя е едно от "златните момичета" на Нешка Робева и е единствената двукратна носителка на световната купа по художествена гимнастика
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
Още новини от Любопитни новини:
Никол Кидман потъна в скръб. Внезапно загуби майка си
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
Иван Христов обра точките на плажа
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).