Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Криско се отказва от кариерата заради жена си?
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 13.05.2024Коментари (0)1777
©
Критиан Талев – Криско е напът да се пенсионира. Рапърът е обявил само 6 участия до края на лятото и е намалил работата до минимум. Според запознати изпълнителят искал да се посвети на семейството си и да спре с нощния живот. Преди време отношенията с жена му Цветелина Петрова преминали през сериозно сътресение и той не искал повече да рискува личния си живот.

Цвети и Криско бяха в обтегнати отношения месеци наред, дори се появиха слухове, че са разделени. Рапърът и чаровната брюнетка са заедно от години и имат 2 деца – дъщеря Амая и син Даниел. Те спазват дискретност по отношения на наследниците си и не ги показват в социалната мрежа. 

"Когато пораснат, нека да се показват, ако искат. Сега са още малки и предпочитаме да ги опазим", коментирал е габровецът. Появявали са се само броени фотоси на момиченцето, но не и на момчето.

Неотдавна рапърът и жена му бяха пред раздяла, но после съумяха да компромис заради децата. Хора от обкръжението на Талев твърдят, че той се е изпокарал по-сериозно с бившата стюардеса след появата на бебето Даниел. Младата майка била крайно изнервена покрай двете породени деца, а Криско не ѝ оказвал голяма подкрепа, защото или ходел по участия, или имал други занимания за свободното време. Не е ясно дали е бил намесен трети човек във връзката им, но според запознати не се е стигало до изневяра.

Изпълнителят на хита "Шапка ти свалям" неведнъж е разказвал за началото на любовта си с кръшната Цвети. Запознали се на снимките на негов видеоклип. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка. Тя работела още и като стюардеса, съвместявайки двете професии. Дори имала планове да се установи в Дубай, но Талев я убедил да не го прави, за да бъдат заедно.

Сега Цвети твърди, че иска да се отдаде на семейството и на двете си деца. Тя няма намерение да се връща на работа, защото мъжът ѝ я издържа благодарение на успешната си музикална кариера.

Преди да се залюби с Цвети, Криско излизаше с плеймейтката Ася Капчикова, която с днешна дата също е майка. Тя има 3 деца. Рапърът не е в добри отношения с бившата си заради многобройните ѝ изневери в миналото и предпочита да не се сеща за нея, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: