Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Куриоз: Жена кара без колан, за да не повреди силиконовите си гърди, глобиха я
Автор: Екип Varna24.bg 09:20 / 04.04.2013Коментари (17)2028
©
Шофьорка от Горна Оряховица води дълга и епична съдебна битка, а силиконовите й гърди са на път да влязат в историята на Темида. Преди време младата жена била изловена от полицейски патрул, че кара колата си без поставен обезопасителен колан. Пред полицаите тя обяснила, че не поставя колана, за да не повреди силиконовите си гърди. Униформените обаче не влезли в положението на шофьорката. Въпреки молбите й те й съставили акт за 50 лв. Жената обаче се заинатила и обжалвала наказателното постановление първо пред Районния съд в Горна Оряховица.

Пред магистратите тя подробно и търпеливо обяснила, че по лекарско предписание не трябвало да притиска новите си гърди поне половин година и затова не слагала колан по време на движение. Служителите на Темида обаче не вникнали в дълбокия проблем и душевната драма на жената. Те категорично отсекли, че предпазният колан е задължителен за всички шофьори и пътуващи в МПС и участващи в движението на пътя. Освен това коланът не притискал гърдите на водача, а минавал между тях и затова нямало опасност да навреди на силиконовите импланти на дамата. Районните съдии в железничарския град потвърдили наложената на "силиконката" глоба.

Необичайното дело предизвика остра полемика и противопостави представителите на силния и слабия пол сред някои от търновските юристи. Според някои от по-младите служителки на Темида решението на колегите и от двете инстанции може и да е правилно от законова гледна точка, но в случая те са можели да проявят и малко снизхождение. Според полицаи обаче, ако съдът сега бе отменил глобата на "силиконката", всяка жена с по-голям бюст би се оправдавала, че не слага колан за да не й пречи при шофиране.

Източник: в. "Монитор"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А милиционерите кога ще започнат да глобяват други милиционери, които карат без колани (личните си автомобили)?
Aнонимен
на 04.04.2013 г.
0
 
 
закона насилствено взема мерки срещу правото на всеки на избор - просто нямаш право на избор каквито и да са мотивите на вносителите му -или увеличаване риска от полицейщина
+1
 
 
по принцип на силиконките им дават документ,че може да карат без колан,друг е въпроса дали в главата си имат толкова вещество,колкото в бюста.
-4
 
 
Задължителното слагане на колан е типичен пример за това как държавата смята, че и влиза в работата да пази хората от самите тях. Аз винаги си слагам колан, защото ми е мил живота, но ако на някой колана му пречи (по каквито и да било причини) и съвсем съзнателно не иска да го слага, защо му се отнема правото на свободен избор?
на 04.04.2013 г.
0
 
 
От оня регион и да са с колани-пак да ги глобяват
Aнонимен
на 04.04.2013 г.
-5
 
 
не е така - пррава е жената - колко пари е броила за операцията и колко болки след това за да изглежда по добре и спазвайки предписанията на лекарите = изведнаж попада в лапите на съда който не се свени да и нанесе непоправима обида наказвайки я зашото иска да изглежда по добре и по този начин дава лице на ченгетата да глобяват за щяло и не щяло
+4
 
 
Е защо пък и е колан, при условие, че си има две чисто нови въздушни възглавници?!
Aнонимен
на 04.04.2013 г.
+8
 
 
Разбира се, че ще я глобят. Тази жена за каква се мисли? Това са пълни глупости, които е надрънкала и няма такова разрешително от лекар за силиконовите гърди. Като толкова не и изнася - щом има пари да си сложи силиконови гърди, мъжът и да й поръча един частен шофьор
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: