Легендата Скилачи е приет в болница, голмайсторът се бори със страшна болест

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
17:15 / 09.09.2024
1263
Голмайсторът на Световното първенство през 1990 година - Салваторе Скилачи, който беше диагностициран с рак на дебелото черво през 2022 година, беше приет в болница. Той е в тежко, но стабилно състояние и е настанен в болница в Палермо.

"Предвид безбройните обаждания от медиите и циркулиращите неприятни слухове, ние поясняваме, че нашият любим Тото е в стабилно състояние и е под наблюдение от експертен екип от лекари ден и нощ", се казва в изявление на семейството му, публикувано в социалните мрежи.

Новината е водеща във всички италиански спортни сайтове. Скилачи е роден на 1 декември 1964 г. в Палермо. Играл е за Месина, Ювентус, Интер и Джубило Ивата в Япония. Припомняме, че през 1990 г. именно Италия беше домакин на първенството на планетата. Салваторе Скилачи отбеляза 6 гола и стана голмайстор на турнира, като бе обявен и за най-добър играч на първенството. "Скуадра Адзура" спечели бронзовите медали, след като загуби полуфиналната среща от Аржентина с Диего Марадона в състава си. 

Скилачи посети България през 2015 година по покана на управителя на "Доминант Спорт Груп" Ивайло Рачев, който организира Milan Junior Camp.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...
Антибиотичната резистентност се увеличава: Какви са рисковете и л...
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).