Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лео Бианки е на път да сбъдне своя мечта и то скоро
Автор: Екип Varna24.bg 14:34 / 09.08.2024Коментари (0)1329
©
Кулинарната звезда от Ботуша Лео Бианки отваря своя школа за готвачи в България през октомври.  

Лео Бианки е на път да сбъдне тази своя мечта съвсем скоро.

"Намира се в София, до заведението ми. Вече се уговарям с мастър шефове, с които ще отворим класовете. Октомври месец ще стартираме всичко. Ще има един шеф, който ще преподава за хлябове, друг, който само за различни видове паста, още един, който ще плейтва – дизайн на чинията, ще има пицар, който ще разкрие нов начин – пица гурме. Идеята е да включим български готвачи, вече говорих с шеф Андре Токев, но са добре дошли и други специалисти, които не са никак малко, за да покажат други методи и ястия“, разкрива самият той, пише Телеграф.



Още по темата: общо новини по темата: 2579
13.11.2024 »
13.11.2024 »
13.11.2024 »
13.11.2024 »
13.11.2024 »
13.11.2024 »
предишна страница [ 1/430 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
51-ото Народно събрание
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: