Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лидия подкара джет, Криско лови риба в Маями: Как и къде почиват родните звезди?
Автор: Екип Varna24.bg 17:01 / 13.07.2024Коментари (0)1642
©
Родните звезди определено си падат по екстремните изживявания край морето. Андреа и Александра Богданска се гмуркат във водата, а участници от "Един за друг“ отлетяха за аквапарка в Кипър. Други пък се интересуват от модните трендове дори и на плажа, например Дени от Игрите си сложи така модерната мрежа над банския си.

Кораб

Попфолк певицата Андреа неведнъж е споделяла страстта си към гмуркането в дълбоките води. Красавицата сподели, че вече го е правила поне 100 пъти, но въпреки това голямото желание не изчезва. "За 100-тен път ще се гмуркам в Червено море. На групичката с мен им е за първи път и много се вълнуват“, споделя на един от последните си клипове красавицата.

От кадрите, които споделя звездата, се виждат най-различни морски животинки и многоцветни корали. Миналата година русокосата изпълнителка преживя нещо по-различно под водата, а именно да плува в потънал кораб. "За първи път плувам в кораб“, написа тя и сподели много интересен видеоклип. Друга българска звезда, която се запали по този спорт, е моделката Александра Богданска.

Инфлуенсърката се потопи в на българското Черноморие край Созопол. След като красавицата се гмурна в дълбините на морето и срещна най-различни морски създания, реши, че иска да се занимава по-професионално с тази дейност. "Искам да се запиша на курс за водолази. Докато плувах, видях морско конче, един плюшен паяк, мисля, че е воден паяк“, издаде брюнетката. Освен красотите, които е видяла, Алекс е успяла и да събере малко мидички и рапанчета от дъното, които да запази като спомен от първото си гмуркане. И двете дами не пропуснаха да споделят снимки с екипировките им за гмуркане, които определено им стоят много добре.

Яхта

Едни от най-колоритните двойки в тазгодишното любовно риалити "Един за друг“ по NOVA също избраха интересно изживяване в красивия Кипър. Нежните половинки Сияна, Кики, Михаела, Йоана и Маги направиха изненада на любимите си мъже Светли, Емо, Венци, Румен и Крис. Те ги облякоха с еднакви ризи и ги заведоха на летището, като мъжете до последно не знаеха за къде ще летят и с кого.

След очарователната изненада двойките решиха да посетят един от най-известни аквапаркове там. След като се пуснаха по всички възможни пързалки, дълги, екстремни и по-малки, риалити звездите решиха да отморят на следващия ден на голяма яхта. Докато обикалят из водите около острова, двойките се гмуркаха в морските води, а други пък се наслаждаваха на топлото слънце. Накрая всички заедно се погрижиха и за обяда си и си направиха барбекю насред морето.

Друга риалити звезда, известна от същото предаване, но и от участието си в риалити формата "Игри на волята“, Денислава реши да не се хвърля в големи предизвикателства на почивката си, а да заложи на външния си вид. Красавицата спази модните трендове и върху банския си сложи така нашумялата блуза-мрежа. С нея тя обра овациите и получи стотици комплименти в коментарите под кадрите, които сподели от почивката си в Тайланд.

Певицата с гръцки корени – Инна Гаярди, също избра да плава с яхта, но в Халкидики. Изпълнителката често открива красиви чуждестранни места заедно с половинката си Венелин. Тя не пропуска да ги сподели с почитателите си и да им разкаже интересни факти, които е научила.

Попфолк певицата Преслава също предпочете яхтата пред шезлонга и чадъра. На луксозната лодка с нея бе и малката й дъщеричка Паола. Грижовната майка прекарва всяка свободна минутка с момиченцето си, а през ваканциите я води на различни места и винаги намира начин да се забавлява заедно с нея. Няколко дни след това двете бяха заедно на басейн, където пък решиха да се пръскат с водни пистолети.



Количка


Футболистът от "Ботев“ Пловдив Ивелин Попов заведе малкото си момиченце на море в Созопол. Грижовният татко намери начин да разнообрази почивката на дъщеря си и я качи на джет. Разбира се, той намери възможно най-безопасното возило и избра така модерните превозни средства – джет кола. Водната количка има две места и наподобява на скъпата марка автомобил – Ферари. От кадрите, които спортистът сподели се вижда, че двамата се забавляват много.

Попфолк певицата Лидия, която е отраснала край морето, също подкара джет. Макар и красавицата да е изключително нежна, тя също си пада по екстремните изживявания и това лято реши сама да управлява водното превозно средство, което определено развива бърза скорост. Зад нея се возеше и една от най-близките й приятелки.

Криско лови риба в Маями

Рапърът Криско, който в началото на лятото излетя до Щатите, се качи на малка лодка в океана. Изпълнителят дори се наслади на спортен риболов. Това показа самият той, като сподели кадър, на който позира с въдица в ръка. Все пак след това певецът не издаде каква риба е хванал и дали е успял да захване нещо. Звездата прекара известно време във Флорида, където зарадва голяма част от почиталите си, тъй като имаше турне там, и феновете му успяха да изпеят любимите си парчета заедно с рапъра, предава "Телеграф".



Още по темата: общо новини по темата: 1020
12.08.2024 »
12.08.2024 »
11.08.2024 »
11.08.2024 »
11.08.2024 »
10.08.2024 »
предишна страница [ 1/170 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Олимпийски игри в Париж 2024
Природни стихии
Болести и зарази
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: