Лидия подкара джет, Криско лови риба в Маями: Как и къде почиват родните звезди?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:01 / 13.07.2024
1783
Родните звезди определено си падат по екстремните изживявания край морето. Андреа и Александра Богданска се гмуркат във водата, а участници от "Един за друг“ отлетяха за аквапарка в Кипър. Други пък се интересуват от модните трендове дори и на плажа, например Дени от Игрите си сложи така модерната мрежа над банския си.

Кораб

Попфолк певицата Андреа неведнъж е споделяла страстта си към гмуркането в дълбоките води. Красавицата сподели, че вече го е правила поне 100 пъти, но въпреки това голямото желание не изчезва. "За 100-тен път ще се гмуркам в Червено море. На групичката с мен им е за първи път и много се вълнуват“, споделя на един от последните си клипове красавицата.

От кадрите, които споделя звездата, се виждат най-различни морски животинки и многоцветни корали. Миналата година русокосата изпълнителка преживя нещо по-различно под водата, а именно да плува в потънал кораб. "За първи път плувам в кораб“, написа тя и сподели много интересен видеоклип. Друга българска звезда, която се запали по този спорт, е моделката Александра Богданска.

Инфлуенсърката се потопи в на българското Черноморие край Созопол. След като красавицата се гмурна в дълбините на морето и срещна най-различни морски създания, реши, че иска да се занимава по-професионално с тази дейност. "Искам да се запиша на курс за водолази. Докато плувах, видях морско конче, един плюшен паяк, мисля, че е воден паяк“, издаде брюнетката. Освен красотите, които е видяла, Алекс е успяла и да събере малко мидички и рапанчета от дъното, които да запази като спомен от първото си гмуркане. И двете дами не пропуснаха да споделят снимки с екипировките им за гмуркане, които определено им стоят много добре.

Яхта

Едни от най-колоритните двойки в тазгодишното любовно риалити "Един за друг“ по NOVA също избраха интересно изживяване в красивия Кипър. Нежните половинки Сияна, Кики, Михаела, Йоана и Маги направиха изненада на любимите си мъже Светли, Емо, Венци, Румен и Крис. Те ги облякоха с еднакви ризи и ги заведоха на летището, като мъжете до последно не знаеха за къде ще летят и с кого.

След очарователната изненада двойките решиха да посетят един от най-известни аквапаркове там. След като се пуснаха по всички възможни пързалки, дълги, екстремни и по-малки, риалити звездите решиха да отморят на следващия ден на голяма яхта. Докато обикалят из водите около острова, двойките се гмуркаха в морските води, а други пък се наслаждаваха на топлото слънце. Накрая всички заедно се погрижиха и за обяда си и си направиха барбекю насред морето.

Друга риалити звезда, известна от същото предаване, но и от участието си в риалити формата "Игри на волята“, Денислава реши да не се хвърля в големи предизвикателства на почивката си, а да заложи на външния си вид. Красавицата спази модните трендове и върху банския си сложи така нашумялата блуза-мрежа. С нея тя обра овациите и получи стотици комплименти в коментарите под кадрите, които сподели от почивката си в Тайланд.

Певицата с гръцки корени – Инна Гаярди, също избра да плава с яхта, но в Халкидики. Изпълнителката често открива красиви чуждестранни места заедно с половинката си Венелин. Тя не пропуска да ги сподели с почитателите си и да им разкаже интересни факти, които е научила.

Попфолк певицата Преслава също предпочете яхтата пред шезлонга и чадъра. На луксозната лодка с нея бе и малката й дъщеричка Паола. Грижовната майка прекарва всяка свободна минутка с момиченцето си, а през ваканциите я води на различни места и винаги намира начин да се забавлява заедно с нея. Няколко дни след това двете бяха заедно на басейн, където пък решиха да се пръскат с водни пистолети.



Количка


Футболистът от "Ботев“ Пловдив Ивелин Попов заведе малкото си момиченце на море в Созопол. Грижовният татко намери начин да разнообрази почивката на дъщеря си и я качи на джет. Разбира се, той намери възможно най-безопасното возило и избра така модерните превозни средства – джет кола. Водната количка има две места и наподобява на скъпата марка автомобил – Ферари. От кадрите, които спортистът сподели се вижда, че двамата се забавляват много.

Попфолк певицата Лидия, която е отраснала край морето, също подкара джет. Макар и красавицата да е изключително нежна, тя също си пада по екстремните изживявания и това лято реши сама да управлява водното превозно средство, което определено развива бърза скорост. Зад нея се возеше и една от най-близките й приятелки.

Криско лови риба в Маями

Рапърът Криско, който в началото на лятото излетя до Щатите, се качи на малка лодка в океана. Изпълнителят дори се наслади на спортен риболов. Това показа самият той, като сподели кадър, на който позира с въдица в ръка. Все пак след това певецът не издаде каква риба е хванал и дали е успял да захване нещо. Звездата прекара известно време във Флорида, където зарадва голяма част от почиталите си, тъй като имаше турне там, и феновете му успяха да изпеят любимите си парчета заедно с рапъра, предава "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1359):
10.09.2024 Бен Афлек живее в страх от Дженифър Лопес
10.09.2024 "Закрила на детето" спря български гей филм заради участието на непълнолетен ром
10.09.2024 Георги Любенов се завръща по БНТ
10.09.2024 Звездна БГ двойка продаде мебелите си
10.09.2024 Знаменитостите, които отслабнаха с по 100 килограма
10.09.2024 Виктория Капитонова се е омъжила?
Още новини от Любопитни новини:
Какво значи, когато "ни играе окото"?
Силни магнитни бури удрят Земята, ето кога
Георги Любенов се завръща по БНТ
Звездна БГ двойка продаде мебелите си
Виктория Капитонова се е омъжила?
Meteo Bulgaria предупреди: Силни бури обхващат тези райони


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).